Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » Receptai
Nevirtos uogienės – vos per 5 minutes: ką svarbu žinoti?
2022-08-03, 07:23
Nevirtos uogienės – vos per 5 minutes: ką svarbu žinoti?
Mamos ir močiutės iš kartos į kartą perduoda tradiciją iš vasaros gėrybių virti uogienes, tačiau dažnam tai asocijuojasi su ilgu ir varginančiu gamybos procesu. Maisto ekspertai primena, kad uogienės nebūtinai turi būti verdamos. Sutrintos ir užšaldytos šviežios uogos išsaugo daugiau vitaminų bei suteikia įspūdį tarsi valgytumėte tik ką nuskintą vasaros derlių.
Skaityk toliau
pyragai, tortai, receptai, obuolių pyragas, obuolių tortas
2022-08-01, 07:14
Genialus kepinys - Obuolių pyragas, tarsi tortas
Labai skanu ir paprasta!
Skaityk toliau
Tobulas pyragas (aguonų vyniotinis) iš mamos užrašų knygelės
2022-07-31, 08:41
Tobulas arbatos pyragas (aguonų vyniotinis) iš mamos užrašų knygelės
Pirmą kartą tai tikrai, pavyks iš pirmo karto! Tobulas prie arbatos pyragas (aguonų vyniotinis) iš mamos užrašų knygelės.
Skaityk toliau
Nedaug produktų, bet neįtikėtinai skanus Karališkas pyragas
2022-07-31, 08:24
Nedaug produktų, bet neįtikėtinai skanus Karališkas pyragas

Receptas labai paprastas, o ingredientai labai paprasti ir lengvai prieinami. Tačiau jis būna skanus, minkštas ir kvapnus. Visi ingredientai yra lengvai prieinami, o rezultatai visada neįtikėtini!

Skaityk toliau
Kivių želė tortas su grietine
2022-07-31, 07:54
Kivių želė pyragas (tortas) su grietine
Noriu su jumis pasidalyti savo naujojo šedevro receptu, kuris tarp mano draugų ir namiškių sukėlė daugybę emocijų.
Skaityk toliau
Dieviškas vyšnių suflė pyragas - nieko panašaus dar nesate valgę
2022-07-30, 20:53
Dieviškas vyšnių suflė pyragas - nieko panašaus dar nesate valgę
Suflė tortas - tai mažiausia kaina ir didžiausias skonis. Jį galima gaminti iš bet kokios rūšies vaisių ar uogų. Mano dukra tiesiog dievina šį desertą. Šį receptą perskaičiau maždaug prieš metus ir jau metus juo džiuginu savo šeimą.
Skaityk toliau
Močiutės vištienos kepsneliai su majonezu, sūriu, kiaušiniais ir česna
2022-07-29, 20:24
Močiutės vištienos kepsneliai su majonezu, sūriu, kiaušiniais ir česnakais
Vištiena - vieni žmonės ją labai mėgsta, kiti sako, kad ši mėsa tiesiog per sausa. O gal ją įmanoma pagaminti taip, kad patiktų visiems? Šį kartą močiutė parodė, kaip tai padaryti, kad tokius vištienos kepsniukus galėtumėte paruošti Jūs!
Skaityk toliau
Rauginti moliūgai pagal gruzinišką receptą žiemai
2022-07-28, 21:43
Rauginti moliūgai žiemai

Parauginus moliūgus pasikeičia jų skonis ir juos lengviau įsisavina virškinimo sistema. Pokyčius padaro pieno bakterijos, keičiančios cukrų, kitas rūgštis į pieno rūgštį.

Skaityk toliau
ryžiai, receptai, juodieji ryžiai, vegetariški patiekalai
2022-07-28, 21:33
Kas yra juodieji ryžiai ir kaip juos valgyti?
Juodieji ryžiai pasižymi egzotiška išvaizda ir nepaprastu, šviežiai keptos duonos aromatu. Tai ypatinga ryžių veilė, gimusi Italijoje, Vercelli 1997m., kryžminant tipines Po slėnio ryžių rūšis su Azijos kilmės juodaisiais ryžiais.
Skaityk toliau
Šaltuoju būdu rauginti agurkai
2022-07-26, 16:44
Šaltai, karštai, sausai rauginti agurkai
Greitai parauginti agurkai skoniu stipriai skiriasi nuo šviežių ir nuo raugintų žiemai agurkų. Kiek parauginti agurkai įgauna švelnios rūgštelės ir išlaiko kiek saldumo kuris prarandamas ilgiau rauginant agurkus. Šviežiai paraugti agurkai taip pat yra naudingesni organizmui nei švieži agurkai. Rūgimo proceso dalyvauja naudingi organizmui mikroorganizmai ir agurkai tampa geriau įsisavinami organizmo. Agurkų cukrų į rūgštį perdirba pieno rūgšties bakterijos.
Skaityk toliau
Tikri čeburekai su mėsa
2022-07-24, 07:36
Tikri čeburekai su mėsa

Darbelio būtina tikrai užtektinai, bekepant tikrus čeburekus, bet užtat skonis atperka viską. Paprastai gaminant čeburekus yra naudojamas avienos faršas. Tačiau aš labiau mėgstu gaminti su kiaulienos arba kalakutienos faršu.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 214 215 »