- 13.05.2021
- 0.0 Reitingas
- 677 Peržiūrų
- Aptarti
Labai greitai pagaminami, gardūs, idealiai vakarienei tinkantys blyneliai su sūriu. Galite su sūriu įberti susmulkintą česnaką, saldžiąją raudonąją papriką arba kitus mėgiamus prieskonius (nuo jų skonis žymiai pasikeis ir kiekvieną kartą galite ragauti vis kitokio skonio blynelius).
Ingredientai
- kiaušiniai: 1
- kefyras: 200 mililitrų
- aliejus: 1 valgomojo šaukšto
- druska: 1 arbatinio šaukštelio
- miltai: 300 gramų (gali reikti kiek daugiau)
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- kietasis sūris: 200 gramų (tarkuota stambia tarka).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite druską, supilkite kefyrą ir aliejų.
2. Išmaišykite, kol viskas susijungs. Įberkite kepimo miltus bei dalimis berkite miltus.
3. Užminkykite tešlą, turi mažai lipti prie rankų (man pačiai prireikė kiek daugiau miltų).
4. Po to iš tešlos iškočiokite stačiakampį maždaug 5 milimetrų storio, suberkite sutarkuotą sūrį.
5. Susukite tešlą į ritinėlį, kraštą užspauskite.
6. Supjaustykite į maždaug 1,5-2 centimetro storio griežinėlius. Juos paguldykite ir iškočiokite, taip gausite blynelį.
7. Kepkite tokius blynelius keptuvėje įkaitintame aliejuje kol dailiai apskrus. Patiekite ir skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Recepto Autorius Baltoje lėkštėje
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau