Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2020 » Lapkričio » 25

Daržovių troškinys su antienos arba vištienos mėsos gabalėliais

Daržovių Troškinys Su Antienos Arba Vištienos Mėsos Gabalėliais

Tai labai nuostabaus skonio daržovių troškinys su paukštiena. Bandžiau gaminti ir su vištiena, ir su antiena, abiem atvejais pavyko viskas labai gerai. Esu tikrai, kad puikiai tiktų ir kalakutieną, bet su ja kol kas nemėginau. Jei esate paukštienos mėgėjas, tai šis patiekalas yra būtent Jums.

Ingredientai

  • antienos arba vištienos kulšelių mėsa: 500 gramų (šį kartą gaminau su antiena, naudojau "Lapino puota" produkciją)
  • džiovintas mairūnas: 1 arbatinio šaukštelio
  • malta rūkyta paprika: 1 arbatinio šaukštelio
  • džiovintas česnakas: 1 arbatinio šaukštelio
  • druska
  • malti juodieji pipirai
  • bulvių krakmolas
  • bulvės: 4 (didesnės)
  • morkos: 1 (didelės)
  • burokai: 5 (nedideli)
  • šviežias poras: gabaliuko
  • vištienos sultinys: 1 kubelio
  • karštas vanduo: ~500 mililitrų.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia antienos arba vištienos gabaliukus sumaišome su mairūnu, paprika, česnakais, žiupsneliu druskos bei šviežiai maltais pipirais.

2. Atidedame į šoną ir paliekame marinuotis, kol pasiruošime daržoves.

3. Bulves, morkas bei burokus nuskuskite. Supjaustome nedideliais kubeliais.

4. Tuomet keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus, dedame bulvių bei morkų kubelius. Ant vidutinio kaitrumo ugnies pakepame keletą minučių, kad gražiai apskrunda ir šiek tiek suminkštėja.

5. Tada perdedame į gilų indą, kuriame viską troškinsime.

6. Toje pačioje keptuvėje, kur kepė bulvės ir morkos, apkepame burokų kubelius. Kad suminkštėtų, juos pakepti reikia kiek ilgiau.

7. Perdedame į indą su bulvėmis ir morkomis.

8. Keptuvę išplauname (arba naudojame kitą), įpilame aliejaus ir gerai įkaitiname. Kiekvieną antienos arba vištienos gabaliuką apvoliojame krakmole bei apskrudiname keptuvėje. Stengiamės, kad gabaliukai vienas su kitu nesiliestų, nes kitu atveju jie pradeda troškintis.

9. Apkeptus paukštienos gabaliukus sudedame į indą su daržovėmis.

10. Tada suberiame pusžiedžiais supjaustytą porą, suberiame sultinio kubelį ir supilame karštą vandenį. Gerai viską išmaišome.

11. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 50-60 minučių (kepimo metu kelis kartus permaišome), kol daržovės bus iškepusios. Patiekiame ir lepinamės!

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-12-16 laikas 10:10 Receptai Balta Mišrainė su Rūkyta Vištiena: Nauda, Kalorijos ir Receptai
Balta mišrainė – neatsiejama lietuviškų švenčių dalis, o variantas su rūkyta vištiena suteikia naujų skonių ir sotumo. Šis patiekalas mėgstamas už paprastumą ir galimybę eksperimentuoti.

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 09:31 Receptai Kepta Antis Orkaitėje: Nauda, Kalorijos ir Sultingas Receptas
Kepta antis – klasikinis šventinis patiekalas, kvepiantis citrusais ir traškia odele. Su citrusiniu sūrymu paruošta antis išlieka sultinga, o skonis tampa sodrus ir subalansuotas. Šis receptas su sūrymu užtikrina tobulą rezultatą ...

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 09:17 Receptai Kiaulienos Karbonadas su Pievagrybiais: Nauda, Kalorijos ir Receptas
Lietuviškas karbonadas su pievagrybių padažu – tai klasikinis, sotus patiekalas, primenantis namų šilumą ir šeimos pietus. Traški kiauliena su kreminiu grybų padažu ne tik skanus, bet ir turtingas maistinėmis medžiagomis: aukštos ...

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 22:48 Aiškiaregys Krzysztof Jaskowski: baisus pranašavimas apie 2026 metus

Aiškiaregystė tiesioginiame eteryje – labai sudėtinga užduotis bet kuriam nuotolinio matymo specialistui. Todėl, norėdamas šiek tiek palengvinti sau gyvenimą, Krzysztof Jackowski, mėgstamiausias lenkų aiškiaregys, svarbiausi...

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 19:26 Šokiruojanti Tiesą: Pirmieji Ateiviai Bus Triukšmingi ir Galbūt Mirštantys!

Paslaptinga mokslininkų hipotezė: pirmasis nežemiškos civilizacijos signalas bus ne subtilus, o galingas ir anomalus – galbūt iš mirštančios visuomenės. Sužinosite, kodėl ateiviai gali „šaukti&...

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 18:58 Šokas Prancūzijoje: Ūkininkai Maištauja Prieš Masinį Galvijų Skerdimą – Kas Slepiama Už Mazginės Odos Ligos?

Prancūzijos ūkininkai įsiutę: blokuoja kelius, pila mėšlą ir kovoja prieš vyriausybės įsakymą masiškai skerdti galvijus dėl mazginės odos ligos. Ar tai perdėtas žiaurumas, primenantis Covid laikus? Naujausia: liga kontroliuojama, bet protestai tęs...

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 16:10 Šokiruojantis Slaptas JAV Planas: Branduolinė Bomba Mėnulyje!

Įsivaizduokite: naktinis dangus nušvinta milžinišku sprogimu, o Mėnulis amžinai pasikeičia... Neseniai, 2025 m. gruodžio 2 d., portalas WION priminė pasauliui apie slaptą JAV projektą A119 – planą detonuoti vandenilinę bombą Mėnulyje, kad būtų pad...

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 15:51 Tarpžvaigždinė Kometa 3I/ATLAS: Slapta Ateivių Technologija ar Natūralus Reiškinys? Mokslas Atskleidžia Tiesą

Tarpžvaigždinė kometa 3I/ATLAS, atrasta vos prieš penkis su puse mėnesio – 2025 m. liepos 1 d., jau tapo vienu didžiausių astronomijos sensacijų. Tai trečiasis patvirtintas objektas iš kitos žvaigždžių sistemos, patekęs į mūsiškę. Jos negravitacin...

Skaityti daugiau