Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » 2020 » Gruodžio » 3

Keptuvėje keptos ančiukų širdelės su daržovėmis saldžiarūgščiame padaže

Keptuvėje keptos ančiukų širdelės su daržovėmis saldžiarūgščiame

Visiškai nuoširdžiai rekomenduoju visiems pasigaminti šį antienos patiekalą, nes išmėginti tikrai verta. Ančiukų širdelės gaunasi labai skanios, o daržovės šalia... mmm, daug negirsiu, bet bėkite gaminti ir lepintis šiuo patiekalu! Patiekalas ne tik labai skanus, bet ir kažkas visiškai naujo, restoraninio lygio.

Ingredientai

  • šviežios ančiukų širdelės: 500 gramų (naudoju "Lapino puota" produkciją)
  • vanduo: 1,5 stiklinės
  • vištienos sultinys: 2 kubelių
  • svogūnai: ketvirtadalio 
  • lauro lapeliai: 2
  • raudonosios paprikos: 1 (nedidelės)
  • "Pak choi" salotos: 1
  • svogūnų laiškai: 4.

Saldžiarūgščiam padažui:

  • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
  • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • pomidorų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
  • sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų
  • ryžių actas: 3 valgomųjų šaukštų
  • vanduo: 100 mililitrų
  • kukurūzų krakmolas: 2 arbatinių šaukštelių
  • vanduo: 3 valgomųjų šaukštų (kukurūzų krakmolui ištirpinti).

Patiekimui:

  • virti ryžiai (jeigu norisi).

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia nuo antienos širdelių nulupame plėvelę, nupjaustome riebalus bei perpjauname perpus.

2. Tada puode užviriname vandenį, sudedame sultinio kubelius, svogūną, lauro lapelius ir dedame nuvalytas širdeles.

3. Verdame maždaug pusvalandį ant vidutinio kaitrumo ugnies.

4. Po to išimame širdeles ir paliekame atvėsti.

5. Saldžiarūgštis padažas: Visus nurodytus ingredientus sudedame į prikaistuvį ir kai užverda, supilame vandenyje ištirpintą kukurūzų krakmolą. Paverdame dar keletą minučių.

6. Stipriai įkaitiname keptuvę, įpilame šlakelį aliejaus ir sudedame šiaudeliais supjaustytą papriką.

7. Kepame pavartydami maždaug 60 sekundžių, tada dedame stambiau supjaustytą "Pak Choi" salotą, dar pakepame kelias minutes nuolatos maišydami, dedame antienos širdeles, paskrudiname, sudedame supjaustytus svogūnų laiškus bei supilame padažą. Išmaišome ir leidžiame padažui užvirti.

8. Patiekiame su virtais ryžiais (jeigu juos mėgstate), bet labai skanu ir be jų! Pasilepinam!

Rekomendacija: Daugiau receptų iš antienos rasite: Antienos patiekalai.

Receptu pasidalino Oditėlės blogas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
21.04.2024 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Švelnus, purus rabarbarų ir obuolių pyragas
Šis variantas toks paprastas, kad jį tikrai pagaminti net ir virtuvės naujokas. O galutinis rezultatas tikrai geras. Kiekvienas gabaliukas prie kavos susivalgo su didžiule šypsena. Pamėginkite!

Skaityti daugiau

21.04.2024 laikas 11:09 Receptai – Patiekalai Žirnienė su mėsos kukuliais, kurią visi girią!

Šiandien parodysiu Jums labai paprastą, bet itin skanią žirnių sriubą (kaip mano močiutė vadindavo - žirnienę) su mėsos kukuliais, bulvėmis ir morkomis. Ilgiausia proceso dalis, tai išmirkyti žirnius per naktį, kad jie greitai ...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pilno grūdo avižinių dribsnių ir razinų sausainiai
Labai paprastai pagaminami, bet be galo gardūs sausainiai. Jeigu Jūs esate iš tų, kuriems razinos galėtų išvis neegzistuoti, tada naudokite džiovintas spanguoles arba kitas džiovintas mėgstamas uogas. Avižinių dribsnių bei razinų ...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau