Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » 2020 » Gruodžio » 3

Keptuvėje keptos ančiukų širdelės su daržovėmis saldžiarūgščiame padaže

Keptuvėje keptos ančiukų širdelės su daržovėmis saldžiarūgščiame

Visiškai nuoširdžiai rekomenduoju visiems pasigaminti šį antienos patiekalą, nes išmėginti tikrai verta. Ančiukų širdelės gaunasi labai skanios, o daržovės šalia... mmm, daug negirsiu, bet bėkite gaminti ir lepintis šiuo patiekalu! Patiekalas ne tik labai skanus, bet ir kažkas visiškai naujo, restoraninio lygio.

Ingredientai

  • šviežios ančiukų širdelės: 500 gramų (naudoju "Lapino puota" produkciją)
  • vanduo: 1,5 stiklinės
  • vištienos sultinys: 2 kubelių
  • svogūnai: ketvirtadalio 
  • lauro lapeliai: 2
  • raudonosios paprikos: 1 (nedidelės)
  • "Pak choi" salotos: 1
  • svogūnų laiškai: 4.

Saldžiarūgščiam padažui:

  • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
  • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • pomidorų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
  • sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų
  • ryžių actas: 3 valgomųjų šaukštų
  • vanduo: 100 mililitrų
  • kukurūzų krakmolas: 2 arbatinių šaukštelių
  • vanduo: 3 valgomųjų šaukštų (kukurūzų krakmolui ištirpinti).

Patiekimui:

  • virti ryžiai (jeigu norisi).

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia nuo antienos širdelių nulupame plėvelę, nupjaustome riebalus bei perpjauname perpus.

2. Tada puode užviriname vandenį, sudedame sultinio kubelius, svogūną, lauro lapelius ir dedame nuvalytas širdeles.

3. Verdame maždaug pusvalandį ant vidutinio kaitrumo ugnies.

4. Po to išimame širdeles ir paliekame atvėsti.

5. Saldžiarūgštis padažas: Visus nurodytus ingredientus sudedame į prikaistuvį ir kai užverda, supilame vandenyje ištirpintą kukurūzų krakmolą. Paverdame dar keletą minučių.

6. Stipriai įkaitiname keptuvę, įpilame šlakelį aliejaus ir sudedame šiaudeliais supjaustytą papriką.

7. Kepame pavartydami maždaug 60 sekundžių, tada dedame stambiau supjaustytą "Pak Choi" salotą, dar pakepame kelias minutes nuolatos maišydami, dedame antienos širdeles, paskrudiname, sudedame supjaustytus svogūnų laiškus bei supilame padažą. Išmaišome ir leidžiame padažui užvirti.

8. Patiekiame su virtais ryžiais (jeigu juos mėgstate), bet labai skanu ir be jų! Pasilepinam!

Rekomendacija: Daugiau receptų iš antienos rasite: Antienos patiekalai.

Receptu pasidalino Oditėlės blogas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
20.12.2024 laikas 17:05 Receptai Kalėdų antis grilyje: skonis ir tradicija susijungia
Kalėdų šventės yra puiki proga mėgautis ypatingais patiekalais, ir antis grilyje yra vienas iš geriausių pasirinkimų. Šis receptas sujungia sultingą mėsą, aromatingą įdarą ir išskirtinius vaisių prieskonius, kurie suteikia unikalų...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:57 Receptai Marinuota skumbrė: skanus ir maistingas užkandis
Marinuota skumbrė yra ne tik skanūs, bet ir maistingi užkandžiai, kurie puikiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Ši žuvis yra kupina omega-3 riebalų rūgščių, baltymų ir vitaminų, todėl jos įtraukimas į mitybą gali te...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 16:49 Receptai Silkė su džiovintais grybais: tradicinis lietuviškas skonis
Silkė su džiovintais grybais ir svogūnų pagardu – tai ne tik skanus, bet ir simbolinis lietuviškos virtuvės patiekalas, apjungiantis tradicijas ir modernumą. Šis receptas ypač populiarus, kai norima paruošti lengvą, tačiau sočę už...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 19:19 Stebuklingas svorio metimas tinginiams: imbiero mišinys
Naujausi Kinijos mokslininkų tyrimai atskleidžia revoliucingus atradimus apie litocholinę rūgštį, natūraliai gaminamą organizme. Šis junginys, kuris pasireiškia, kai organizmas patiria badavimo būseną, gali tapti raktu į senėjimo procesų sulėtėjimą i...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:40 Kaip Neužversti Artimųjų Savo Negatyvumu?

Kiekvienas iš mūsų susiduria su iššūkiais ir sunkumais gyvenime, tačiau kaip mes juos sprendžiame, gali reikšmingai paveikti mūsų santykius su artimaisiais. Pagalbos ieškojimas yra natūralus, tačiau svarbu žinoti, kada ir kaip tai daryti, kad neap...

Skaityti daugiau

21.12.2024 laikas 11:06 Atleidimas: Kelias į Emocinę Laisvę ir Ramybę
Atleidimas – tai galinga savybė, leidžianti mums išsilaisvinti nuo praeities skausmų ir nuoskaudų. Nors dažnai manome, kad atleidimas yra susijęs su kitais, iš tiesų jis labiausiai veikia mus pačius. Šiame straipsnyje nagrinėsime atleidimo procesą, j...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 18:37 Gyvenimas dviese: kinė 5 metus apsimetinėjo savo mirusia seserimi
Šeimos ryšiai kartais gali būti tokie sudėtingi, kad net tragiškos aplinkybės skatina mus ieškoti neįprastų sprendimų. Kinijos internetas šiuo metu mirga nuo Annie Niu pasakojimo apie tai, kaip ji penkerius metus slėpė savo sesers dvynės mirtį nuo se...

Skaityti daugiau

20.12.2024 laikas 18:18 «Protingiausias žmogus pasaulyje» dalijasi mintimis apie mirtį ir reinkarnaciją
Krisas Langanas, 72 metų amerikiečių mokslininkas, žinomas dėl savo išskirtinio intelekto, pasidalino intriguojančia nuomone apie mirtį ir pomirtinį gyvenimą. Jo Kognityvinis teorinis visatos modelis (CTMU) pristato radikaliai naują požiūrį į mūsų eg...

Skaityti daugiau