Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal naujienos » Receptai | Patiekalai » 2021 » Kovo » 21

Kaip paruošti pievagrybius - orkaitėje kepti pievagrybiai balzamiko padaže

Kaip paruošti pievagrybius - orkaitėje kepti pievagrybiai balzamiko pa

Nebežinote kaip skaniai paruošti pievagrybius? Šių keptų pievagrybių skonis ne tai kad fantastiškas, o išvis tobulas! Man asmeniškai juos skaniausia valgyti su prancūzišku batonu arba čiabata duona - tiesiog tas skystis, kuris lieka inde nerealiai skanus, patepi batoną ir skanauji. Mano šeima net visą kepimo indą išlaižo, beveik plauti nebereikia, šitaip skanu!

Ingredientai

  • pievagrybiai: 800 gramų
  • česnakas: 10 skiltelių
  • balzamiko actas: 8 šaukštų
  • aliejus: 8 šaukštų
  • sojos padažas: 4 šaukštų
  • cukrus: 2 šaukštų
  • persilado prieskoniai: 2 arbatinių šaukštelių.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia balzamiko actą sumaišome su sojos padažu bei cukrumi.

2. Tada sudedame sutrintą česnaką, persilado prieskonius, supilame aliejų ir labai gerai išmaišome.

3. Tuomet sudedame pievagrybius ir dar vieną kartą gerai išmaišome, kad visi pievagrybiai būtų pasidengę padažu.

4. Paliekame maždaug valandą pasimarinuotu, kad padažas įsigertų į pievagrybius.

5. Per tą laiką vandenyje išmirkome medinius iešmelius.

6. Po to suveriame pievagrybius ant medinių pagaliukų ir kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Skanaujame!

Rekomendacija: Daugiau pievagrybių receptų rasite: Pievagrybiai.

Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
19.04.2021 laikas 17:34 Ėriuko kumpis orkaitėje

Ėriuko kumpis iškeptas orkaitėje tikrai gali būti ne tik eiliniai, bet ir prabangios šventės pietūs. Mėsa nerealiai skani. Turiu pripažinti, kad ėriuko kumpį su kaulu aš gaminau pirmą kartą, bet sakyčiau, kad pasiskaičius daug receptų internete išsirinkau tinkamą ir pavyko viskas labai gerai. Tad...

Skaityti daugiau

18.04.2021 laikas 07:36 Naminis veganiškas baltasis šokoladas be glitimo
Veganiškas baltasis šokoladas vis dar ganėtinai sunkiai randamas įvairiuose prekybos centruose, o ir suradus - kaina ganėtinai didelė. Todėl sugalvojau gerą išeitį - iš įvairių internete rastų receptų susidėliojau savąjį ir pasigaminau baltąjį šokoladą savo virtuvėje. Niekada pati nebuvau gaminusi b...

Skaityti daugiau

18.04.2021 laikas 05:59 Sočios virtų kiaušinių salotos su rūkyta šonine
Sočios, maistingos ir mūsų šeimai labai patinkančios salotos su virtais kiaušiniais. O jeigu yra kiaušinis, privalo būti ir avokadas. Dar pridėkime rūkytos šoninės ir turime nuostabų rezultatą.

Skaityti daugiau

19.04.2021 laikas 19:43 Jei vargina plaukų ir galvos odos ligos, rekomenduoju
Nuo pleiskanų ir riebios galvos odos įtrinti mišinį iš 10 dalių spiritinės medetkų trauktinės ir 1 dalies ricinos aliejaus. Nuo sausos galvos odos medetkų trauktinės ir ricinos aliejaus imti vienodomis dalimis.

Skaityti daugiau

19.04.2021 laikas 19:25 Lauro lapų paslaptis ir panaudojimo būdai
Lauriuko laukia vienas kelias: į sriubą arba į antrą patiekalą; taip galvoja daugelis iš mūsų. Tačiau taip manome dėl nežinojimo. Lauro lapai turi daug magiškų ir gydomųjų savybių, žinomų nuo seniausių laikų.

Skaityti daugiau

19.04.2021 laikas 19:09 Drebulės žievė nuo vyriškų negalavimų
Dažnai prisimenu, kaip kartą pavasarį ėjome su tėčiu į drebulyną. Ką tik buvo nutirpęs sniegas, pradėjo tekėti medžių sula. O tėtis nuo jaunų drebulės šakelių lupo žievę. Prieina prie medžio, nusilenkia jam, atsiprašo ir lupa....

Skaityti daugiau

19.04.2021 laikas 13:45 Nerimo ženklai: paaiškėjo, kad Grenlandijoje kadaise nebuvo ledo
Pasaulio trijų didžiųjų ledo dangų stabilumas yra vienas svarbiausių klimato mokslininkų klausimų. Bet kuriam iš jų ištirpus, šimtai milijonai žmonių, gyvenančių žemai esančiose vietovėse, turėtų palikti savo namus....

Skaityti daugiau

18.04.2021 laikas 22:34 Didžiažiedė Tūbė Ir Lipikai Nuo Baisių Negalavimų

Kaip puiku, kad mes, žmonės, draugiškai sugyvename su didingais medžiais ir gydomosiomis kvapniosiomis žolelėmis. Juk ir pats žmogus - gamtos dalis. Tai reiškia, kad turime sumaniai ir protingai naudoti dosnias gamtos dovanas savo sveikatos labui.

...

Skaityti daugiau