- 21.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 1870 Peržiūrų
- Aptarti
Nebežinote kaip skaniai paruošti pievagrybius? Šių keptų pievagrybių skonis ne tai kad fantastiškas, o išvis tobulas! Man asmeniškai juos skaniausia valgyti su prancūzišku batonu arba čiabata duona - tiesiog tas skystis, kuris lieka inde nerealiai skanus, patepi batoną ir skanauji. Mano šeima net visą kepimo indą išlaižo, beveik plauti nebereikia, šitaip skanu!
Ingredientai
- pievagrybiai: 800 gramų
- česnakas: 10 skiltelių
- balzamiko actas: 8 šaukštų
- aliejus: 8 šaukštų
- sojos padažas: 4 šaukštų
- cukrus: 2 šaukštų
- persilado prieskoniai: 2 arbatinių šaukštelių.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia balzamiko actą sumaišome su sojos padažu bei cukrumi.
2. Tada sudedame sutrintą česnaką, persilado prieskonius, supilame aliejų ir labai gerai išmaišome.
3. Tuomet sudedame pievagrybius ir dar vieną kartą gerai išmaišome, kad visi pievagrybiai būtų pasidengę padažu.
4. Paliekame maždaug valandą pasimarinuotu, kad padažas įsigertų į pievagrybius.
5. Per tą laiką vandenyje išmirkome medinius iešmelius.
6. Po to suveriame pievagrybius ant medinių pagaliukų ir kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau pievagrybių receptų rasite: Pievagrybiai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau