- 06.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 649 Peržiūrų
- Aptarti
Ešerių gavau iš savo labai gerai pažįstamo žvejo ir ačiū jam už tai. Tada pradėjau galvoti, kad noriu pagaminti kažką visiškai naujo. Ir suradau vieną nuostabų padažą viename lenkiškame portale. Rezultatas gavosi puikus, tad dalinuosi ir su Jumis.
Ingredientai
- ešeriai
- sviestas: 70 gramų
- kiaušiniai: 2 (kietai virti)
- citrinos sultys: pagal skonį
- smulkintos šviežios petražolės: 1 valgomojo šaukšto
- druska
- juodieji pipirai
- miltai.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia ežere pasigauname ešerius. Na, arba tiesiog nusiperkame. :)
2. Jeigu neplanuojate kepti tą pačią dieną, tai apiberkite ešerius druska (pasūdykite), kad nesugestų.
3. Po to nulupame bei išdarinėjame ešerius. Pagardiname druska bei juodaisiais pipirais.
4. Apvoliojame miltuose bei iškepame keptuvėje su sviestu arba aliejumi.
5. Išverdame kietai du kiaušinius.
6. Išlydome keptuvėje sviestą.
7. Nugraibome susidariusias putas. Įberiame druskos, juodųjų pipirų, įpilame citrinos sulčių, sudedame petražoles, išmaišome ir suberiame kubeliais supjaustytus virtus kiaušinius bei šiek tiek pakaitiname.
8. Patiekiame kiaušinių padažą su keptais ešeriais ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau ešerio receptų rasite: Ešerio receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau