
- 26.01.2021
- 0.0 Reitingas
- 156 Peržiūrų
- Aptarti
Šitaip užmarinuotas kiaulienos sprandinės šašlykas gaunasi itin gardus bei sultingas. Aš gamindama beveik visada renkuosi tamsų alų, nes jis yra stipresnio skonio, bet išties galima rinktis ir kitą alaus rūšį, tą kurią labiausiai mėgstate.
Jeigu nesinori naudoti alkoholio gaminant maistą, tai galite naudoti tiesiog nealkoholinį alų ir viskas pavyks taip pat gerai.
Ingredientai
- kiaulienos sprandinė: 2 kilogramų
- tamsus alus: 600 mililitrų (arba kitas mėgiamas)
- svogūnai: 6
- druska: šiek tiek
- pipirai: šiek tiek.
Recepto paruošima
1. Pirmiausia kiaulienos sprandinę supjaustykite maždaug 3 kąsnių dydžio gabaliukais.
2. Tada svogūnus sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.
3. Tuomet kiaulienos sprandinę pagal savo skonį pagardinkite druska bei pipirais ir suberkite tarkuotus svogūnus.
4. Palaipsniui nuolatos maišydami supilkite pasirinktą alų. Kiauliena privalo gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame.
5. Palikite marinuotis bent 6 valandas. Aš įprastai užmarinuoju iš vakaro, o kitą dieną kepu.
6. Kepame ant žarijų, kepsninėje, grilyje arba orkaitėje (prieš tai nurinkus stambesnius svogūnų gabalėlius, kad nesviltų), kol pilnai iškepa.
7. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru ir/ar padažais. Taip pat labai tinka virti ryžiai, jeigu juos mėgstate (kiti renkasi juodą duoną). Skanaus!
Rekomendacija: Daugiau šašlykų receptų rasite: Šašlykų receptai.
Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami Tweet.Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau