- 08.03.2021
- 1.0 Reitingas
- 964 Peržiūros
- Aptarti
Savaitgalį užsinorėjau išsikepti karštų sumuštinių su kiaušiniais. Ir šį kartą sugalvojau juos išsikepti orkaitėje, dviguboje batono riekelėje. Tikrai labai paprasta. Jeigu norisi galima su receptu eksperimentuoti ir dėti daugiau visų papildomų priedų, kad būtų dar sočiau, tačiau aš gaminau visai paprastą variantą.
Ingredientai
- batonas: 2 riekelių
- kiaušiniai: 1
- druska
- juodieji pipirai
- svogūnų laiškai.
Taip pat tiktų:
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vienoje riekelėje išpjauname "skylę". Antroje pjauti nereikia, ji bus pagrindas.
2. Tada batono riekeles sudedame vieną ant kitos, ta kuri su skyle būna viršuje.
3. Į susidariusią ertmę sudedame tai ką turime tuo metu šaldytuve arba tai ko norisi, tai yra kumpio arba dešros riekeles, pomidoro griežinėlius ar panašiai.
4. Tuomet ant viršaus įmušame kiaušinį.
5. Kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje tol, kol kiaušinis iškepa.
6. Pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir svogūnų laiškais. Patiekiame ir skanaujame! Šalia labai tinka įvairiausios šviežios daržovės.
Rekomendacija: Daugiau kiaušinių receptų rasite: Kiaušinių receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau