- 25.12.2023
- 0.0 Reitingas
- 657 Peržiūrų
- Aptarti
Tokį skanėstą būtinai patieksiu Naujųjų metų stalui! Neįprastas, švelnus ir labai skanus desertas per 10 minučių. Paruoštas be kepimo ir papildomo triūso.
Nuostabus desertas šventiniam stalui!
Kaip paruošti:
Į dubenį sudėkite maskarponę, "Nutella" šokolado masę ir išmaišykite. Perpilkite į konditerinį maišelį, šiek tiek palikdami puodelyje.
Šokoladiniu mišiniu ištepkite plokščio indo dugną.
"Damų pirštelius", sausainius pamirkykite piene ir sudėkite į lėkštę ant šokolado mišinio.
Tada kiekvienam davė po šokolado masę iš konditerinio maišelio.
Vėl išdalijome "Damų pirštelius" (pamirkytus piene).
Tada vėl išdalijome šokolado masę ir sausainius. Tai darykime mažėjančia tvarka, kol pasieksime pabaigą. Visą desertą ištepame šokolado mase.
Papuoškite tarkuotu baltuoju šokoladu (arba galite pakeisti kokoso drožlėmis. Palaikykite šaldytuve vieną valandą.
Puikios nuotaikos!
Sudedamosios dalys:
- Mascarpone - 250 g;
- "Nutella" - 4 šaukštai;
- Sausainiai "Damų piršteliai" - 180 g;
- Pienas - 100 mililitrų;
- Baltasis šokoladas.
Ar jums patiko receptas? Parašykite komentaruose. Dalinkitės ir užsiprenumeruokite mano kanalą - Ačiū!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau