- 06.12.2019
- 0.0 Reitingas
- 1219 Peržiūrų
- Aptarti
100 g apie 205 kcal; 3 žmonėms. Paruošimo laikas apie 45 min.
Ingredientai:
- 14 ėrienos šonkauliukų
- 4 šaukštai alyvuogių aliejaus
Garnyrui:
- 300 g šaldytų žirnelių
- 200 g fetos
- 10 g mėtų lapų
- 410 g konservuotų lęšių
- 60 ml baltojo vyno acto
- 2 šaukštai miltelinio cukraus
- Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas
Ėrieną gausiai apibarstyti prieskoniais, apšlakstyti aliejumi ir kepti 10–15 min. ant grotelių orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros.
Žirnelius užpilti verdančiu vandeniu ir virti ant silpnos ugnies apie 4 min. Tada nukošti ir palikti nusivarvėti. Paskui sumaišyti su kubeliais pjaustyta feta, smulkintais mėtų lapais, likusiais garnyrui skirtais ingredientais ir pagardinti prieskoniais.
Šonkauliukus patiekti su garnyru. Galima papuošti mėgstamais žalumynais.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau