- 17.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 796 Peržiūrų
- Aptarti
Norite naujo skonio avinžirnių užtepėlės (humuso) ? Viskas, ką Jūs turėsite padaryti, tai įberti šiek tiek stebuklingosios ciberžolės, kad taip gerai daugeliui pažįstamas užkandis įgautų visiškai naujų atspalvių bei skonių.
Skaniausia tokį humusą patiekti su tortilijų traškučiais.
Ingredientai
- citrinos: 1
- "Santa Maria" malta ciberžolė: 3 valgomųjų šaukštų
- druska
- medus: 1 valgomojo šaukšto
- alyvuogių aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
- konservuoti avinžirniai: 800 gramų
- česnakas: 2 skiltelių
- Tahini pasta: 3 valgomųjų šaukštų
- tortilijos (patiekimui).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia visas humuso sudedamąsias dalis sutriname smulkintuvu iki vientisos masės.
2. Patiekiame dubenyje, įpylę šiek tiek alyvuogių aliejaus, skrudintų sezamų pastos Tahini bei įbėrę šiek tiek ciberžolės.
3. Tortilijas supjaustome juostelėmis ir sudedame į kepimo indą.
4. Užpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus, sezamo sėklų, druskos ir vieną arbatinį šaukštelį ciberžolės. Viską sumaišome ir kepame orkaitėje maždaug 5 minutes.
5. Patiekiame humusą kartu su tortilijų traškučiais ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau užtepėlių receptų rasite: Užtepėlės.
Recepto Autorius Santa Maria
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau