Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » 2022 » Vasario » 6

Raugintų kopūstų troškinys su mėsa orkaitėje

Raugintų kopūstų troškinys su mėsa orkaitėje

Aš tikrai labai mėgstu ruošti įvairiausius troškinius su įvairia mėsa. Juose galima sunaudoti daug ingredientų, kurie jau būna ilgiau pastovėję šaldytuve ir vis tiek gauti labai gardų patiekalą visai šeimai. Dar labiau mėgstu troškinius ruošti orkaitėje, nes ji atlieka didžiąją dalį darbo.

Raugintų kopūstų troškiniai mūsų šeimai patinka bene labiausiai, tad šį kartą interpretacija su jais ir su šviežiais kopūstais tuo pačiu. Tai suteikė labai įdomų, bet tuo pačiu gerą skonį.

Aš šį kartą gaminau su kiaulienos sprandine, bet tikrai tinka ir kitokia mėsa. Jeigu rinksitės jautieną, ją gali tekti pakepti kiek ilgiau, o štai vištieną kiek trumpiau.

Ingredientai

  • švieži kopūstai: 1 kilogramo
  • kiauliena: 800 gramų
  • rauginti kopūstai: ~200 gramų
  • morkos: 2
  • raudonosios paprikos: 1
  • svogūnai: 1
  • pomidorų pasta: 3 valgomųjų šaukštų
  • česnakas: 3 skiltelių
  • druska
  • malti juodieji pipirai
  • aliejus: ~5 šaukštų (kepimui).

Recepto paruošimas

1. Susiruošiame visus ingredientus, kurių mums prireiks gaminant šį patiekalą.

2. Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais.

3. Tada griežinėliais supjaustome svogūną, sumaišome su mėsa. Užberiame žiupsnelį druskos ir pamaigome rankomis, kad suminkštėtų.

4. Tuomet kiaulieną su visais svogūnais sudedame į didelį dubenį, pagal savo skonį įberiame druskos, pipirų, dedame pomidorų pastą, spaustą arba smulkiai supjaustytą česnaką ir viską gerai išmaišome.

5. Paliekame mažiausiai 30 minučių pasimarinuoti.

6. Šviežią kopūstą supjaustome smulkiai juostelėmis, pasūdome ir pamaigome rankomis, kad suminkštėtų.

7. Morkas sutarkuojame.

8. Papriką supjaustome juostelėmis.

9. Po to į kiaulieną su svogūnais sudedame kopūstą, morkas, papriką ir raugintus kopūstus. Viską gerai išmaišome.

10. Kepimo skardą ištepame aliejumi, sudedame kiaulieną su visomis daržovėmis ir uždengiame dangčiu arba aliuminio folija.

11. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 75 minutes. Patiekiame ir skanaujame!

12. Rekomendacija: Daugiau troškinių receptų rasite: Troškiniai.

Recepto Autorius Rasos virtuvės užrašai

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
21.04.2024 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Švelnus, purus rabarbarų ir obuolių pyragas
Šis variantas toks paprastas, kad jį tikrai pagaminti net ir virtuvės naujokas. O galutinis rezultatas tikrai geras. Kiekvienas gabaliukas prie kavos susivalgo su didžiule šypsena. Pamėginkite!

Skaityti daugiau

21.04.2024 laikas 11:09 Receptai – Patiekalai Žirnienė su mėsos kukuliais, kurią visi girią!

Šiandien parodysiu Jums labai paprastą, bet itin skanią žirnių sriubą (kaip mano močiutė vadindavo - žirnienę) su mėsos kukuliais, bulvėmis ir morkomis. Ilgiausia proceso dalis, tai išmirkyti žirnius per naktį, kad jie greitai ...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pilno grūdo avižinių dribsnių ir razinų sausainiai
Labai paprastai pagaminami, bet be galo gardūs sausainiai. Jeigu Jūs esate iš tų, kuriems razinos galėtų išvis neegzistuoti, tada naudokite džiovintas spanguoles arba kitas džiovintas mėgstamas uogas. Avižinių dribsnių bei razinų ...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau