Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2022 » Birželio » 11

Lietinių blynų tortas su kondensuotu pienu ir maskarpone pagal Beatą

Lietinių blynų tortas su kondensuotu pienu ir maskarpone pagal Beatą

Ar gali būti neskanus desertas paruoštas su kondensuotu pienu? Aš taip nemanau. Šį kartą Jums parodysiu kaip pasigaminti tobulą lietinių blynų tortą su kondensuotu pienu ir maskarpone. Apsivalgymas garantuotas. Vaikai jį tiesiog dievina, o aš galiu valgyti ir valgyti prie mėgstamos kavos puodelio. Palepinkite ne tik save, bet ir aplinkinius, jau šiandien. Tikrai patariu net nesvarstyti ir eiti gaminti!

Ingredientai

Lietiniams blynams:

  • kiaušiniai: 4
  • pienas: 1 litro
  • miltai: 12 valgomųjų šaukštų
  • cukrus: 1 valgomojo šaukšto
  • druska: žiupsnelio
  • aliejus: 3 valgomųjų šaukštų.

Varškės įdarui:

  • varškė: 600 gramų
  • kondensuotas pienas: 5 valgomųjų šaukštų
  • vanilinis cukrus: 2 arbatinių šaukštelių.

Kremo įdarui:

  • kiaušinių baltymai: 3
  • cukraus pudra: 100 gramų
  • grietinėlė: 280 gramų
  • maskarponės sūris: 250 gramų
  • citrinos: 1.

Papuošimui ir įdarui:

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia kiaušinius išplakame su cukrumi ir druska.

2. Tada supilame pieną ir išmaišome.

3. Miltus persijojame ir gerai išmaišome, kad neliktų gumuliukų, įmaišome aliejų.

4. Keptuvėje iškepame lietinius blynus. Man gavosi 16 lietinių (24 centimetrų skersmens).

5. Tuomet varškę sumaišome su kondensuotu pienu, įmaišome vanilinį cukrų ir elektriniu plakikliu gerai išplakame.

6. Tada išplakame kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos, taip pat išplakame standžiai grietinėlę, įmaišome maskarponės sūrį ir cukraus pudrą, palengva plakame, kol pudra ištirpsta, įmaišome citrinos sultis ir permaišome su baltymais.

7. Pasiruoštais įdarais, uogomis ir želė gabaliukais pertepame blynus, papuošiame. Ant lėkštės arba padėklo dedame vieną lietinį, ant jo užtepame kremo, dedame uogų, želė, ant viršaus dedame kitą lietinį ir toliau sluoksniuojame, kol sudėsime visus lietinius.

8. Torto viršų puošiame šviežiomis uogomis, mėtų lapeliais ir taip toliau.

9. Prieš patiekdami tortą palaikome per visą naktį šaldytuve. Skanaus!

10. Rekomendacija: Daugiau blynų tortų receptų rasite: Blynų tortai.

blynai, tortai, blyneliai, lietinių tortas, tortų receptai

Recepto Autorius Rasos virtuvės užrašai

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-08-28 laikas 15:49 Receptai Tarybinis Kiaulienos Guliašas su Bulvių Koše: Maistinė Nauda ir Sveikesni Pasirinkimai
Šis receptas, paveldėtas iš sovietmečio, yra ne tik skanus, bet ir gali būti pritaikytas šiuolaikiniams sveikos mitybos principams. Šiame straipsnyje gilinsimės į šio patiekalo maistinę vertę, kalorijas, organizmo pasisavinamas me...

Skaityti daugiau

2025-08-28 laikas 15:41 Receptai Žemaičių blynai su sūriu ir špinatais: maistinė vertė ir sveiko patiekalo paslaptys
Ar žinojote, kad tinkamai paruošti žemaičių blynai gali būti ne tik sotūs, bet ir prisidėti prie onkologinių ligų prevencijos? Šiame straipsnyje aptarsime šio patiekalo maistinę vertę, kalorijas, organizmo pasisavinamas medžiagas,...

Skaityti daugiau

2025-08-25 laikas 08:35 Receptai Agurkai su Svogūnais Pomidorų Padaže: Nauda, Kalorijos ir Sveiko Konservavimo Paslaptys
Šis receptas sujungia gaivų agurkų traškumą, svogūnų lengvą aštrumą ir sodrų pomidorų padažo skonį, sukuriant tikrą skonio šventę. Šiame straipsnyje aptarsime šio patiekalo maistinę naudą, kalorijas, kaip išsaugoti maistines medži...

Skaityti daugiau

2025-08-28 laikas 13:01 Sveikas senėjimas: Kaip prailginti gyvenimą iki 13 metų pagal naujausius mokslinius atradimus
Ar svajojate apie ilgą, sveiką ir energingą gyvenimą? Mokslas sako, kad tai ne tik įmanoma, bet ir pasiekiama! Remiantis naujausiais tyrimais, gyvenimo trukmę galima prailginti net iki 13 metų, o svarbiausia – išlikti sveikiems ir aktyviems net senat...

Skaityti daugiau

2025-08-28 laikas 12:44 Visatoje nesame vieni? Naujausi moksliniai atradimai, kurie keičia mūsų supratimą apie kosmosą
Naujausi moksliniai atradimai apie cianokoroneną ir žvaigždžių formavimąsi TMC-1 debesyje atveria duris į gyvybės kilmės paslaptis. Sužinokite, kaip Green Bank teleskopas keičia mūsų požiūrį į Visatą!

Skaityti daugiau

2025-08-26 laikas 21:13 Traukos Dėsnis: Kaip Sąmoningai Dirbti su Visata ir Atrasti Tikrąją Laimę
Ar kada jautėte, kad jūsų norai neišsipildo, nesvarbu, kaip stipriai jų siekiate? O gal pastebėjote, kad tikrosios laimės akimirkos ateina netikėtai, tarsi Visata pati parodytų kelią? Sužinokite, kaip traukos dėsnis veikia ir kaip leisti Visatai jus ...

Skaityti daugiau

2025-08-26 laikas 20:57 18 Vyriškų Savybių, Kurios Traukia Aukščiausios Klasės Moteris: Kaip Tapti Nepaprastu Partneriu
Ar kada susimąstėte, kas iš tikrųjų traukia stiprias, savarankiškas moteris? Ne pinigai ar statusas, o vidinės savybės, kurios spinduliuoja pasitikėjimą ir tikrą ryšį. Sužinokite, kaip tapti vyru, kurį motRJ, ir perpraskite šias 18 savybių!...

Skaityti daugiau

2025-08-26 laikas 20:43 Kaip Atpažinti Tikras Emocijas ir Užmegzti Ryšį
Ar kada pastebėjote, kaip vieno žvilgsnio ar šypsenos gali pakakti, kad pajustumėte tikrą ryšį su kitu žmogumi? Sužinokite, kaip atpažinti neverbalinius ženklus ir sustiprinti bendravimą net skaitmeniniame pasaulyje!...

Skaityti daugiau