- 16.06.2022
- 0.0 Reitingas
- 3087 Peržiūrų
- Aptarti
Labai skanūs, saldžiairūgščiai kopūstai žiemai pagal tarybinį mano močiutės receptą. Manęs jis niekada nenuvilia ir aš visada šitaip gaminu.
Kaip galite matyti iš nuotraukos, aš dalį tokių kopūstų gaminu su morkomis, dalį ne.
Aš gamindama sunaudojau 3 kopūstus, gavosi keturi 1 litro ir vienas 0,7 litro stiklainiai ir užteko 2 litrų marinato.
Ingredientai
- vanduo: 1 litro
- druska: 1 valgomojo šaukšto
- cukrus: 4 valgomųjų šaukštų
- 9% actas: 120 mililitrų
- pipirai
- lauro lapai
- kopūstai: pagal poreikį
- morkos: pagal poreikį (jeigu norisi).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia susipjaustykite arba susitarkuokite kopūstus.
2. Jei naudosite, morkas sutarkuokite ir sumaišykite su kopūstais.
3. Tada viską užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite, kol pravės.
4. Po to nusunkite, sudėkite į gerai išplautus arba pakaitintus stiklainius, užpilkite išvirtu marinatu ir palikite pastovėti, kol pravės.
5. Kai kopūstai su marinatu pravės, marinatą nupilkite, užvirkite, užpilkite ant kopūstų ir jau uždarykite.
6. Stiklainius laikykite apverstus, kol pravės. Skanaus!
Rekomendacija: Daugiau marinuotų kopūstų receptų rasite: Marinuotų kopūstų receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau