- 29.11.2022
- 0.0 Reitingas
- 895 Peržiūrų
- Aptarti
Purus, švelnus ir labai skanus marmurinis keksiukas! Lengva ir greita pagaminti - patiekite jį šventei ar tiesiog prie arbatos. Kvapnus skanėstas, pagamintas iš paprastų ingredientų ir be jokių rūpesčių.
Labai skanu!
Kaip tai padaryti:
Kiaušinius supilkite į dubenį, suberkite cukrų, vanilės ekstraktą ir plakite mikseriu, kol masė taps kreminė.
Supilkite augalinį aliejų ir pieną ir išplakite mikseriu.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite į kiaušinių masę. Sumaišykite plaktuvu.
Padalykite tešlą į dvi dalis.
Kakavos miltelius supilkite į švarų dubenį. Supilkite pieną ir išmaišykite vieliniu plakikliu.
Supilkite į vieną tešlos dalį ir išmaišykite vieliniu plakikliu.
Į keksiukų formos vidurį dėkite po 4 valgomuosius šaukštus skirtingos tešlos. Mediniu iešmeliu padarykite raštą.
Papuoškite migdolų žiedlapiais. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 45-50 minučių.
Mėgaukitės arbatos gėrimu!
Sudedamosios dalys:
- Kiaušiniai - 4
- Cukraus - 110 gramų.
- Vanilės ekstraktas - 1 arbatinis šaukštelis
- Augalinis aliejus - 80 mililitrų
- Pienas - 230 ml + 60 ml
- Miltai - 300 gramų
- Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis
- Kakavos milteliai - 2 šaukštai
- Migdolai - papuošimui.
Ar jums patinka šis receptas? Užpildykite komentarus. Prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau