- 15.01.2023
- 0.0 Reitingas
- 782 Peržiūros
- Aptarti
Šias bandeles kepu keptuvėje, nereikia vargti su orkaite. Jie neįtikėtinai skanūs ir mano šeimoje suvalgomi akimirksniu! Juos patiekiu vietoj duonos arba tiesiog kaip užkandį. Dalinuosi paprastu receptu.
Jis tikrai geras - išbandykite!
Pasiruošimas žingsnis po žingsnio:
Graikišką jogurtą arba grietinę sudėkite į dubenėlį ir užpilkite vandeniu. Supilkite druską ir gerai išmaišykite.
Supilkite miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite. Išdėliokite ant pjaustymo lentos (pabarstytos miltais).
Padalykite tešlą į šešias dalis (uždenkite maišeliu).
Iškočiokite kočėlu (apie 10 cm) ir kepkite ant keptuvės be aliejaus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Pamirkykite paruoštą plokštainį svieste ir pakvieskite draugus prie stalo!
Linkiu jums geros nuotaikos ir gražios dienos!
Receptas:
- Graikiško jogurto arba grietinės - 110 g.
- Druska - 4 gramai
- Vanduo (kambario temperatūros) - 100 mililitrų
- Miltai - 240 gramų
- Kepimo milteliai - 5 gramai
- Ištirpintas sviestas - 50 gramų.
Ar jums patinka šios bandelės? Pasidalykite mėgstamiausiais pyragėliais komentaruose. Spauskite nykščius aukštyn ir prenumeruokite mano kanalą, laukite naujų receptų - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau