- 02.12.2019
- 0.0 Reitingas
- 1326 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
2 puodeliai virtų avinžirnių;
sauja smulkintų svogūnų laiškų;
2 skiltelės česnako;
0,5 raudonosios paprikos;
0,25 puodelio saulėgrąžų;
1 v.š. sezamo sėklų;
1 v.š. linų sėklų;
druska, pipirai;
1 kiaušinio trynys;
0,5 a.š. garstyčių;
0,25 puodelio saulėgrąžų aliejaus.
Gaminimas:
1. Virtus ir nusausintus avinžirnius susmulkinkite elektriniu kombainu ir sudėkite į salotų dubenį.
2. Susmulkinkite papriką, svogūnų laiškus ir sudėkite į dubenį su avinžirniais. Supilkite visas sėklas, pagardinkite druska bei pipirais ir išmaišykite.
3. Paruoškite padažą. Į atskirą dubenį įdėkite kiaušinio trynį, garstyčias ir maišydami palengva pilkite aliejų.
4. Salotas išmaišykite su padažu ir patiekite.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau