Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Gruodžio » 2

Avinžirnių Salotos Su Naminiu Majonezo Padažu

Avinžirnių Salotos Su Naminiu Majonezo Padažu

Ingredientai:

2 puodeliai virtų avinžirnių;
sauja smulkintų svogūnų laiškų;
2 skiltelės česnako;
0,5 raudonosios paprikos;
0,25 puodelio saulėgrąžų;
1 v.š. sezamo sėklų;
1 v.š. linų sėklų;
druska, pipirai;
1 kiaušinio trynys;
0,5 a.š. garstyčių;
0,25 puodelio saulėgrąžų aliejaus.

Gaminimas:

1. Virtus ir nusausintus avinžirnius susmulkinkite elektriniu kombainu ir sudėkite į salotų dubenį.

2. Susmulkinkite papriką, svogūnų laiškus ir sudėkite į dubenį su avinžirniais. Supilkite visas sėklas, pagardinkite druska bei pipirais ir išmaišykite.

3. Paruoškite padažą. Į atskirą dubenį įdėkite kiaušinio trynį, garstyčias ir maišydami palengva pilkite aliejų.

4. Salotas išmaišykite su padažu ir patiekite.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar