Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 31

3 būdai, kaip išsaugoti santuoką (net kai atrodo, kad viskas prarasta)

Nespauskite santykių iki lūžio taško - laiku imkitės veiksmų, kad neprarastumėte pasitikėjimo, gero požiūrio ir pagarbos vienas kitam.

Vis dėlto moteris yra atsakinga už klimatą šeimoje - taip buvo, yra ir tikriausiai visada bus. Jei ji ketina išsaugoti šeimą, niekas jos nesustabdys.

Moterys paprastai labai jautriai reaguoja į bet kokius pokyčius sutuoktinių santykiuose. Užmerkti akis prieš kažką taip pat yra santuokos gelbėjimas. Šeimos nesutarimų priežasčių yra daug: nesupratimas, nesusikalbėjimas, seksualinės problemos, neištikimybė, vieno iš sutuoktinių paraleliniai santykiai, alkoholizmas ir kitos priklausomybės, finansiniai sunkumai.

1. Atsisėskite ir blaiviai įvertinkite situaciją

3 būdai, kaip išsaugoti santuoką (net kai atrodo, kad viskas prarasta)

Užduokite sau keletą klausimų.

  • Kas jus sieja su sutuoktiniu (išskyrus vaikus ir bendrą turtą)?

  • Ar norite tęsti santykius su šiuo žmogumi?

  • Kokią matote savo šeimą po 5 ar daugiau metų?

Sąžiningai atsakykite sau į kiekvieną klausimą. Galbūt jūsų jau seniai niekas nesieja, išskyrus įprotį, materialinius turtus ir vaikus. O gal vis dar turite jausmų ir suprantate, kad, nepaisant gyvenimo krizių, esate pasiruošę būti su juo iki galo.

Jeigu išties neįsivaizduojate gyvenimo be savo vyro – pirmyn. Tuo pačiu pagalvokite, kuo esate nepatenkinta? Kaip esate pasirengusi spręsti šią situaciją?

  • Jūsų vyras alkoholikas ir jau keletą metų terorizuoja visą šeimą, o jūs neišeinate, nes neturite kur dėtis?

  • Jums nepatinka santykiai su sutuoktiniu, nes jis jūsų negerbia, žemina, nuolat apgaudinėja, išduoda su kitomis, tačiau nenorite skirtis, nes neturite darbo?

Kiekviena konkreti situacija turi savo sprendimą. Vienu atveju reikia gelbėti santuoką, o kitu – save. Todėl būkite sąžininga su savimi – galbūt jūsų santuoka jau seniai išsikvėpė ir dėl to žlunga.

2. Nustokite aiškintis santykius, bartis, šaukti ir teršti orą negatyvu

3 būdai, kaip išsaugoti santuoką (net kai atrodo, kad viskas prarasta)

Jeigu jums santykių aiškinimas – tai iškrova, kurios dėka atsikratote susikaupusio susierzinimo – sustokite, tai nesuveiks.

Kitas žmogus turės rimtą priežastį rasti pretekstą jus palikti. Geriau atsisėskite prie derybų stalo. Ramioje aplinkoje pasistenkite atvirai pasikalbėti su sutuoktiniu. Aptarkite, ko jis nori, kuo jis nepatenkintas, kaip jis mato jūsų santykius.

Reikia pasiruošti blogiausiam, bet jeigu išgirsite blogą naujieną, nepanikuokite. Dabar jūs vis dar vyras ir žmona, jūsų dar niekas nepaliko, todėl turite šansų išsaugoti šeimą.

3. Rūpinkitės savimi, o ne santykiais

3 būdai, kaip išsaugoti santuoką (net kai atrodo, kad viskas prarasta)

Išgirdusi savo vyro „atvirą prisipažinimą“, kuo jis nepatenkintas, jūs supratote, kad jis turi santykių už šeimos ribų. Galbūt jau seniai tai įtarėte, tačiau to neparodėte. Tęskite tai ir toliau, jei vis dar esate suinteresuota santuoka.

Vyras kol kas neišeina, todėl pasirūpinkite savimi. Galite pakeisti šukuoseną, garderobą, gyvenimo būdą. Pavyzdžiui, jei buvote namisėda, pradėkite daugiau laiko leisti ne namuose. Raskite pomėgių, leiskite laiką su draugais, eikite į kavines ir filmų premjeras. Užsiregistruokite šokiams, eikite į sporto salę, bėgiokite rytais.

Galite kreiptis į psichologą ir išspręsti savo vidines problemas. Pažvelgsite į santykius naujai, kitu kampu, suprasite, kokias klaidas padarėte jūs pati. Paprastai, jei keičiatės viduje į gerąją pusę, jūsų antrosios pusės požiūris į jus irgi pasikeis, ir santuokos gelbėti nebereikės.

Ko negalima daryti

3 būdai, kaip išsaugoti santuoką (net kai atrodo, kad viskas prarasta)

Kad ir kokia susiklostytų situacija, nustokite manipuliuoti, daryti spaudimą, mėginti sukelti gailesčio jausmą, kelti isterijas. Atminkite, kad suteikdama žmogui pasirinkimo laisvę, jūs parodote jam pasitikėjimą ir pagarbą.

Apribodama laisvę, verčiate ieškoti aplinkkelių ir būdų pabėgti. Todėl išmokite džiaugtis gyvenimu, daryti tai, kas jums patinka, bendrauti su draugais, užmegzti naujas pažintis. Paleiskite situaciją.

Kartais greta esančiam žmogui ir sau būtina suteikti šiek tiek laisvės, kad būtų įmanoma suprasti, ar jums apskritai reikia šių santykių. Jeigu santykių reikia, jūs išgelbėsite santuoką – esate suaugę ir adekvatūs žmonės, vadinasi, pajėgūs suprasti, ko jums reikia iš gyvenimo.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.08.2018 laikas 09:02 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai reumato gydymui

Reumatas liaudies medicinoje, Reumatas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo reumato, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (lakišius, liepžiedžiai, kietis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: lakišius, liepos žiedai, kietis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau