Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2021 » Gegužės » 22

Balta mišrainė rusiškai pagal Beatą

Balta mišrainė rusiškai pagal Beatą

Tikriausiai turiu prisipažinti, kad baltą mišrainę aš vis dar ruošiu įvairiausioms šventėms, nes be baltos mišrainės mano vyrui - ne šventė. Nors atrodo mano repertuare tiek daug receptų ir balta mišrainė jau galėtų būti pabodusi, bet ir aš pati ją valgau ir mėgstu. Tikrai labai skanu. Tik va, aš nebūčiau aš, jei nesugalvočiau, kad kartais norisi kažkokių naujų interpretacijų. Baltos mišrainės bet kaip nors kitaip. Tarsi bulvių mišrainės, bet gaivesnės. Tai štai pristatau kiek kitokią baltą mišrainę rusiškai pagal Beatos receptą. Pamėginkite ir Jūs, nes skonis tikrai puikus.

Ingredientai

  • bulvės: 500 gramų (geriausia kuo mažesnės)
  • marinuoti agurkai: ~200 gramų
  • šaldyti žali žirneliai: 1 stiklinės
  • ridikėliai: 1 pundelio
  • trumpavaisiai agurkai: 2
  • krapai: pundelio.

Bulvių padažui:

  • obuolių actas: 3 valgomųjų šaukštų
  • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto
  • druska: žiupsnio.

Salotų padažui:

  • majonezas: 4 valgomųjų šaukštų
  • grūdėtosios garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
  • citrinos sultys: šlakelio.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia kiaušinius ir bulves (nuskustas) užkaiskite virti, atskiruose puoduose. Jeigu bulvės nėra itin didelės perpjaukite perpus, jeigu kiek didesnės padalinkite skiltelėmis į 4 dalis.

2. Ant išvirusių dar šiltų bulvių užpilkite bulvių padažą (sumaišykite nurodytus ingredientus tarpusavyje), kad šios sugertų visą skonį.

3. Žirnelius pavirkite maždaug 3 minutes. Tuomet perliekite šaltu vandeniu, kad išliktų graži ir ryški žalia spalva.

4. Ridikėlius ir mažus marinuotus agurkėlius, taip pat trumpavaisius agurkus supjaustykite griežinėliais, išvirtus kiaušinius skiltelėmis, krapus pasmulkinkite.

5. Po to į lėkštes dėkite bulves, supjaustytas daržoves ir žirnelius.

6. Maišykite su salotų padažu (dar kartą visus ingredientus sumaišykite tarpusavyje), patiekite ir skanaukite!

Rekomendacija: Daugiau baltos mišrainių receptų rasite: Baltos mišrainės receptai.

Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-10-08 laikas 09:34 Receptai Vištienos kepsnys su pievagrybių padažu: skanus receptas, nauda sveikatai ir mitybos patarimai

Sultingas vištienos kepsnys su pievagrybių padažu – lengvas, bet prabangus receptas šeimai. Sužinokite apie naudą: baltymai raumenims, selenas imunui, skaidulos virškinimui. Kalorijos: 450 kcal porcijoje. Kaip įsisavinamo...

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 08:41 Receptai Traškus faršo šnicelis su juoda duona: tradicinis receptas, sveikatos nauda ir mitybos patarimai

Traškus faršo šnicelis su juoda duona – klasikinis lietuviškas receptas, kupinas vaikystės prisiminimų. Sužinokite apie naudą: baltymai raumenims, skaidulos virškinimui. Kalorijos: 400 kcal po...

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 08:19 Receptai Prabangūs lietiniai blynai su maskarpone ir baltu šokoladu: receptas, nauda sveikatai ir mitybos patarimai
Prabangūs lietiniai blynai su maskarpone ir baltu šokoladu – lengvas receptas, kuris džiugina skonį ir sveikatą. Sužinokite apie naudą: kalcis kaulams, energija iš baltymų. Kalorijos: 350 kcal porcijoje. Kaip įsisavinamos medžiago...

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 17:14 Vyras užpultas kirviu, peiliais ir beisbolo lazda netoli Nanto mečetės dėl ginčo dėl maldos vietos
52 metų vyras buvo sunkiai sužeistas, kai pirmadienio vakarą netoli mečetės Prancūzijoje buvo užpultas kirviu, peiliais ir beisbolo lazda. Tyrėjai mano, kad tai buvo ginčas tarp maldininkų dėl sėdimų vietų maldos metu....

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 16:51 Kiauliena dingsta iš Vienos mokyklų meniu, o ūkininkų grupė įspėja apie kultūrinį nuosmukį
Austrijos ūkininkų asociacija teigia, kad kiauliena turi likti mokyklų meniu pasirinkimu, nes daugelis Vienos valgyklų dabar siūlo tik vegetariškus arba „be kiaulienos“ patiekalus

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 16:32 Prancūzija: Nelegalus migrantas iš Gvinėjos nuteistas 12 metų kalėti už 83 metų senelės išžaginimą
Teisme auka emocingai liudijo, kad šis užpuolimas „suteršė jos vyro, kuris mirė prieš du mėnesius, atminimą“.

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 15:11 Išslaptinti CDC dokumentai patvirtina, kad COVID vakcinos sukelia vėžį ir organų nepakankamumą jauniems žmonėms
Neseniai išslaptinti CDC ir FDA dokumentai atskleidžia, kad mRNA COVID vakcinos sukelia vėžio ir organų nepakankamumo diagnozių skaičiaus padidėjimą jauniems žmonėms.

Skaityti daugiau

2025-10-08 laikas 10:02 Rūgštinti obuoliai: nauda sveikatai, įsisavinimas, rizikos ir tradiciniai receptai

Rūgštinti obuoliai – ukrainietiškas probiotinis hitas: gerina virškinimą (probiotikai +30% mikrofloros), stiprina imuną (vitaminas C +25% absorbcija), palaiko širdį (pektinai mažina LDL 10%). Paaiškiname įsisavinimą (žarnyne per 1–2 va...

Skaityti daugiau