Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2019 » Birželio » 07
Purūs ir švelnūs sausainiai „Varškės švelnumas“. Labai skanus
07.06.2019, 18:44
Purūs ir švelnūs sausainiai „Varškės švelnumas“. Labai skanus
Šie sausainukai tiesiog ištirpsta burnoje! Labai skanūs, jums patiks. Labai tinka prie arbatos! Skanaus!
Skaityk toliau
Dabar „Napoleoną“ gaminu tik ant keptuvės. paranormal.lt
07.06.2019, 17:47
Tokio niekur negirdėjau. Dabar „Napoleoną“ gaminu tik ant keptuvės

Šuo receptu su manimi pasidalino mano draugo mama! Iki to karto bandžiau įvairius receptus, kaip pasigaminti nuostabų „Napoleoną“ , bet visada grįžtu prie šio recepto! Tuoj suprasite kodėl!

Skaityk toliau
Kotletai su siurprizu orkaitėje. Užkariaus, bet kokį gurmaną!
07.06.2019, 14:38
Kotletai su siurprizu orkaitėje. Užkariaus, bet kokį gurmaną!
Jei norite patys palepinti save ar draugus originalumu, pabandykite pasigaminti šiuos neįprastus mėsainius. Juose labai skanus ir kvapnus faršas, o taip pat įdaras-siurprizas. Tokį skanumėlį įvertins bet koks gurmanas!
Skaityk toliau
Labai skanūs Žagarėliai . paranormal.lt
07.06.2019, 11:58
Labai skanūs Žagarėliai
Gaminame. Žagarėliai Į dubenį mušame kiaušinį, suplakame, pilame kefyrą, dedame grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, dalimis sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima minkyti tešlą rankomis. Suminome tešlą, ji turi gautis minkšta ir elastinga, tačiau nebekibti prie rankų.
Skaityk toliau
Gardžių čeburekų receptas. paranormal.lt
07.06.2019, 11:50
Gardžių čeburekų receptas

Gaminame. Čeburekai Kiaušinių trynius dedame į didesnį dubenį, išplakame, beriame druską, pilame šiltą vandenį ir išmaišome. Į tą patį dubenį dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą Ji gali atrodyti kietoka, bet aliejus turėtų situaciją pakeisti.

Skaityk toliau
Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele. paranormal.lt
07.06.2019, 07:28
Kvapnūs varškėčiai su apelsino žievele
Gaminame. Varškėčiai su apelsino žievele Varškę dedame į dubenį. Įmušame kiaušinį. Beriame miltus, cukrų, druską ir apelsino žievelę. Visus ingredientus išmaišome, išminkome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir priplojame. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių.
Skaityk toliau
lietiniai blynai, lietiniai, lietiniu receptas, kepiniai, receptas
07.06.2019, 07:20
Lietinių blynų receptas

Gaminame. Lietiniai blynai Prieš gaminant lietinius blynus, kiaušinius ir pieną išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje, kad atšiltų.

Skaityk toliau