02.02.2021, 21:37
Graikiška žuvis: kepti vilkešeriai
Parsinešusi savo žuvį namo, ant etiketės pamačiau, kad žuvies kilmės šalis yra Graikija. Ten ji pasirodo itin populiari. Žuvies mėsa man asmeniškai primena jūros ešerio mėsą, bet ji nėra tokia sausa, ir tvirtesnė. Žuvį galite ruošti itin įvairiai: tiek kepti ant grotelių, tiek kepti keptuvėje arba orkaitėje. Dar labai tiks kepti druskoje, ir jeigu aš jau nebūčiau druskoje kepęs doradų, tai šią žuvį tikrai būčiau taip pat iškepęs.
Skaityk toliau
02.02.2021, 11:31
Avižinių miltų košė su obuoliais
Kai mano vaikai negali pakęsti dribsnių košių (nes fui fe ir taip toliau), tai bandau juos apgauti dribsnius patiekdama kaip nors kitaip. Ir galiu teigti, labai nuostabiai ši košė pavyko, skanu buvo ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Skaityk toliau
|