Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2021 » Vasario » 26
Veganiškos agurkų ir pomidorų salotos su tempeh ir alyvuogėmis
26.02.2021, 16:14
Veganiškos agurkų ir pomidorų salotos su tempeh ir alyvuogėmis
Visai neseniai sugalvojau paeksperimentuoti ir nusipirkti įvairių veganiškų produktų, kuriu nebuvau ragavusi. Neišsigąskite, mėsą aš valgau, bet savo maisto racioną labai mėgstu kaitalioti. Šį kartą nusipirkau įdomų daiktą, kuris tiesiog buvo pavadintas Tempeh.
Skaityk toliau
Kepti kiaušiniai su pomidorais ir paprikomis
26.02.2021, 16:04
Kepti kiaušiniai su pomidorais ir paprikomis
Šį keptų kiaušinių patiekalą drąsiai galiu pavadinti labai prabangiais pusryčiais, nes jis man toks skanus, tarsi karališkas. Tai labai geras pasirinkimas vėlyviems pusryčiams, kai niekur nereikia skubėti ir galima pusryčių palaukti kiek ilgėliau ir pasisukioti savo mylimoje virtuvėje.
Skaityk toliau
Veganiškas akvafabos pyragas su abrikosais be kiaušinių
26.02.2021, 15:23
Veganiškas akvafabos pyragas su abrikosais be kiaušinių
Ar Jūs jau pamėgote avinžirnius? Galiu garantuoti, kad dauguma juos valgo gana dažnai ir tikriausiai negalite be jų gyventi. O ar mėgstate nuo avinžirnių atlikusį skystį, kuris vadinamas akvafaba?
Skaityk toliau
Veganiškas mėlynių ir braškių pyragas be kiaušinių ir be įprastinio cu
26.02.2021, 15:23
Veganiškas mėlynių ir braškių pyragas be kiaušinių ir be įprastinio cukraus
Turėjau savo šaldiklyje labai daug mėlynių, kurias pati rinkau ir galvojau kokį pyragą čia iškepus su jomis. Žinoma, šaldytos uogos nebebūna tokios skanios kaip šviežios, todėl jos idealiai ir tinka pačiuose įvairiuose kepiniuose.
Skaityk toliau
Veganiška skaldytų žirnių sriuba
26.02.2021, 15:23
Veganiška skaldytų žirnių sriuba
Galiu tik prisipažinti, kad paskutiniu visiškai netikėtai patapau skaldytų žirnių gerbėja. Jeigu būtų įkurtas koks nors jų gerbėjų klubas, dabar tikrai į jį stočiau! Kažkodėl seniau jie man nebuvo priimtini, bet paragavusi pas draugę šios sriubos - privalėjau išsivirti šią sriubą ir savo virtuvėje!
Skaityk toliau
Greitai Pagaminami Grietinėlės Blynai - Lietiniai, Kepti Keptuvėje
26.02.2021, 14:33
Greitai pagaminami grietinėlės blynai - lietiniai, kepti keptuvėje
Niekada iki šiol nebuvau gaminusi blynelių tešlos su grietinėle. Kai pamačiau internete receptą, turiu pripažinti, kad jis mane suintrigavo. Pagalvojau, kad turiu tai išmėginti, todėl taip ir padariau. Blynelių skonis gavosi nuostabus. Jau dabar visiems siūlau išmėginti. Palepinsite ne tik save, bet ir aplinkinius.
Skaityk toliau
Switzerland REJECTS AstraZeneca coronavirus vaccine, citing lack of su
26.02.2021, 13:40
Switzerland REJECTS AstraZeneca coronavirus vaccine, citing lack of sufficient data to prove effectiveness
The main medical regulator of Switzerland has rejected the Oxford-AstraZeneca Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccine. According to the regulator, there is a lack of available trial data to prove that the vaccine is safe to use.
Skaityk toliau
Yes, the rushed-to-market Covid “spike protein” vaccine means an unpre
26.02.2021, 08:15
Yes, the rushed-to-market Covid “spike protein” vaccine means an unpredictable, genetically engineered and mutated virus fragment
Clinical trial geeks posing as journalists manipulate the language around the dirty and experimental methods used today to manufacture vaccines. Online, all the vaccine hucksters are trying to convince everyone that this sped-up hustle to produce a Covid-19 vaccine is still ‘safe and efficacious,’ and not to worry your little head a bit about the fact that it takes 7 to 10 years to even come close to developing a vaccine that works (even though they still have horrific side effects).
Skaityk toliau