13.09.2020, 10:47
Daigintų kviečių kotletai su brokoliais
Daiginti kviečiai – puikus vitamino E ir vitamino B šaltinis. Vitaminas B yra būtinas lecitino, maitinančio mūsų nervų sistemą, gamybai. Grūdui brinkstant ir dygstant, jame daugėja geležies, kalcio, fosforo, magnio, aminorūgščių. Daiginti kviečiai gerina žarnyno veiklą, stabilizuoja medžiagų apykaitą, didina imunitetą, jaunina organizmą.
Skaityk toliau
10.09.2020, 13:50
Veganiški mieliniai kakaviniai blynai
Pirmiausia šiltame vandenyje/augaliniame piene ištirpdiname melasą. Tada supilame į dubenį visus sausus ingredientus, aliejų, užpilame vandeniu/augaliniu pienu. Gerai išmaišome ir paliekame pastovėti šiltai, pridengę virtuviniu rankšluosčiu. Galite laikyti šiltoje, kiek pravertoje orkaitėje.
Skaityk toliau
10.09.2020, 13:03
Grybai su bulvėmis ir grietine
Man asmeniškai ruduo yra gražus tada, kai randu daug grybų. Tada galiu gaminti su jais pačius įvairiausius patiekalus. Šį kartą paprasčiausias (bet labai skanus) grybų paruošimo variantas su grietine ir bulvėmis. Pamėginkite!
Skaityk toliau
07.09.2020, 09:42
Perlinių kruopų risotto su vištos filė
Iki pat patiekalo paragavimo, žiūrėjau į šį receptą ganėtinai skeptiškai, kaip į visiškai ekspermentinį, bet galiu tik pasakyti, kad rezultatas pranoko visus lūkesčius, tad dalinuosi su jumis nuostabiu risotto su vištiena.
Skaityk toliau
|