Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2020 » Gruodžio » 20

Greitas nekeptas tortas su maskarponės ir kondensuoto pieno kremu

Greitas nekeptas tortas su maskarponės ir kondensuoto pieno kremu

(Paranormal) Labai noriu su Jumis pasidalinti saldaus ir itin skanaus nekepto torto receptu su nerealiu maskarponės ir kondensuoto pieno kremu. Būtinai pamėginkite!

Šis tortas gausis gan saldus. Gal ir būtų galima sumažinti kondensuoto pieno kiekį, bet aš pati to niekada nedariau, nes būtent toks patinka mano šeimai.

Ingredientai

Pagrindui:

  • sausainiai: 220 gramų (naudoju "Gaidelio")
  • sviestas: 120 gramų
  • šokoladas: keletos skiltelių
  • mėgstami riešutai: 1 saujelės.

Įdarui: 

  • maskarponės sūris: 300 gramų
  • 36% riebumo grietinėlė: 200 gramų
  • saldus kondensuotas pienas: 0,5 skardinės (1 skardinė - ~400 gramų)
  • medus: 1 šaukšto
  • želatina: 3 arbatinių šaukštelių
  • vanduo: 20 mililitrų (želatinos tirpinimui).

Recepto paruošimas

1. Torto pagrindas: Į elektrinį smulkintuvą suberkite šokoladą, riešutus ir šiek tiek susmulkinkite.

2. Tada suberkite sausainius ir dar kartą susmulkinkite.

3. Gautą trupinių masę sumaišykite su ištirpintu sviestu. Gautą masę dėkite į formą (aš pati naudojau 21 centimetrų diametro, nuimamais kraštais) ir suformuokite padą, šiek tiek pakeldami šonus.

4. Dėkite į šaldytuvą.

5. Torto įdaras: Ištirpinkite želatiną 20 mililitrų vandens. Grietinėlę išplakite iki standumo.

6. Maskarponę, medų ir kondensuotą pieną išmaišykite didesniame dubenyje iki vientisos masės. Supilkite ištirpintą želatiną.

7. Galiausiai labai ATSARGIAI įmaišykite plaktą grietinėlę. Tik nepermaišome, kad masę liktų puri. Grietinėlę geriausia įmaišyti po šaukštą.

8. Tada supilkite įdarą ant paruošto pado bei apibarstykite cinamonu (jeigu norisi, jei jo nemėgstate, galima ir visai nebarstyti, aš nebarstau, nes vaikas jo nemėgsta).

9. Tortą padėkite į šaldytuvą ir stenkitės jį užmiršti mažiausiai 3-4 valandoms. O tuomet.... ...o tuomet pasidarykite mėgstamos kavos ar arbatos, pjaukite dosnų gabalą torto ir lepinkitės!

Rekomendacija: Daugiau nekeptų tortų receptų rasite: Nekepti tortai.

Recepto Autorius Fėjos virtuvė

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-12-16 laikas 10:10 Receptai Balta Mišrainė su Rūkyta Vištiena: Nauda, Kalorijos ir Receptai
Balta mišrainė – neatsiejama lietuviškų švenčių dalis, o variantas su rūkyta vištiena suteikia naujų skonių ir sotumo. Šis patiekalas mėgstamas už paprastumą ir galimybę eksperimentuoti.

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 09:31 Receptai Kepta Antis Orkaitėje: Nauda, Kalorijos ir Sultingas Receptas
Kepta antis – klasikinis šventinis patiekalas, kvepiantis citrusais ir traškia odele. Su citrusiniu sūrymu paruošta antis išlieka sultinga, o skonis tampa sodrus ir subalansuotas. Šis receptas su sūrymu užtikrina tobulą rezultatą ...

Skaityti daugiau

2025-12-16 laikas 09:17 Receptai Kiaulienos Karbonadas su Pievagrybiais: Nauda, Kalorijos ir Receptas
Lietuviškas karbonadas su pievagrybių padažu – tai klasikinis, sotus patiekalas, primenantis namų šilumą ir šeimos pietus. Traški kiauliena su kreminiu grybų padažu ne tik skanus, bet ir turtingas maistinėmis medžiagomis: aukštos ...

Skaityti daugiau

2025-12-18 laikas 10:04 Šokiruojantis Makaronų Virimo Mitas: Kodėl Aliejus Tik Kenkia!
Ar kada susimąstėte, kodėl jūsų makaronai nesulaiko padažo ir tampa slidūs? Daugelis namų šeimininkių daro šią klaidą – pila aliejų į virimo vandenį, manydamos, kad tai apsaugo nuo lipumo. Bet tai tik mitas, kuris gadina patiekalą!...

Skaityti daugiau

2025-12-18 laikas 09:33 Paslaptingas Triukas su Aliejumi: Amžinai Atsikratykite Burokėlių Dėmių!
Ar žinojote, kad burokėliai – ne tik sveikas maistas, bet ir tikras virtuvės košmaras dėl savo dėmių? Šiame straipsnyje atskleisime paslaptingą triuką su augaliniu aliejumi, kuris akimirksniu pašalins raudonas dėmes nuo pjaustymo lentos. Papildysime ...

Skaityti daugiau

2025-12-18 laikas 09:24
Ar kada susimąstėte, kodėl meilė vis slysta pro pirštus? Šis straipsnis atskleis paslaptį: tikra meilė prasideda ne nuo partnerio paieškos, o nuo gilaus savęs pažinimo. Su emociniais įžvalgomis, paslaptingais pratimais ir pavyzdžiais iš užsienio eksp...

Skaityti daugiau

2025-12-18 laikas 08:26 Dienos Horoskopas 2025 m. Gruodžio 18 d.

2025 m. gruodžio 18 d. horoskopas visiems zodiako ženklams lietuviškai. Venera trigone su Chironu skatina gydymą santykiuose, savivertei ir finansuose. Naujausia: trys ženklai (Avinas, Liūtas, Ožiaragis) pradeda gydymo erą dėl šio aspekto 

Skaityti daugiau

2025-12-17 laikas 22:48 Aiškiaregys Krzysztof Jaskowski: baisus pranašavimas apie 2026 metus

Aiškiaregystė tiesioginiame eteryje – labai sudėtinga užduotis bet kuriam nuotolinio matymo specialistui. Todėl, norėdamas šiek tiek palengvinti sau gyvenimą, Krzysztof Jackowski, mėgstamiausias lenkų aiškiaregys, svarbiausi...

Skaityti daugiau