Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » 2021 » Gruodžio » 18

Nekeptas Snickers tortas (video)

Visiems "Snickers" batonėlių mėgėjams šį kartą parodysiu kaip pasigaminti tobulą tortą. O jo net kepti nereikės. Kas ragavo tas labai gyrė, tiek vaikai, tiek suaugusieji. Būtinai pasigaminkite mėgstamos kavos ar arbatos puodelį ir eikite pasilepinti šiuo tobulu receptu.

Ingredientai

Glaistui:

Papuošimui:

  • riešutai
  • snickers šokolado gabaliukai.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia sumalame šokoladinius sausainius ir sumaišome su lydytu sviestu.

2. Suberiame masę į kepimo formą ir prispaudžiame ją prie dugno.

3. Tuomet įdedame į šaldytuvą maždaug 20 minučių.

4. Į puodą supilame 60 mililitrų plakamosios grietinėlės ir nuolatos maišydami verdame ant vidutinės kaitros.

5. Tuomet įdedame du šaukštus sviesto, sutirštinto pieno ir išmaišome, kad ingredientai gerai susijungtų.

6. Po to supilame zefyrus į puodą ir gerai maišome, kad susidarytų vienalytė masė.

7. Po to į ją įpilame žemės riešutų sviesto arba Nutella kremo.

8. Palaukiame, kol masė šiek tiek atvėsta, ir supilame ją ant sausainių tešlos.

9. Paskirstome tolygiai ir maždaug pusvalandį palaikome šaldytuve. Per tą laiką paruošiame karamelę.

10. Į puodą supilame likusius 60 mililitrų plakamosios grietinėlės, į ją suberiame karamelinius saldainius ir verdame nuolatos maišydami, kol saldainiai pilnai ištirpsta.

11. Tuomet įberiame žiupsnelį druskos - jos reikia skoniui sustiprinti. Taip pat suberiame nesūdytus žemės riešutus (kelis žemės riešutus pasiliekame torto papuošimui).

12. Kai karamelė šiek tiek atvėsta, supilame ją tolygiai ant ankstesnio sluoksnio ir dar kartą įdedame į šaldytuvą maždaug 15-ai minučių.

13. Kai jau karamelė sukietėja, vandens vonelėje paruošiame šokolado glajų. Tuomet užpilame visą torto viršų, gerai paskleidžiame ir papuošiame susmulkintais žemės riešutais.

14. Tortą įdedame į šaldytuvą bent 3-4 valandoms (arba geriausia paliekame jame per visą naktį) ir po to jau galima patiekti ir lepintis!

15. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube, jeigu įdomi visa gamybos eiga, galite pažiūrėti ir ją. Prisegiau video žemiau. :)

Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.

Nekeptas Snickers tortas

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
26.03.2024 laikas 11:01 Receptai – Patiekalai Jautienos liežuvis su krienų ir majonezo padažu
Besiartinant šventėmis vis dažniau sugrįžtu į lietuvišką virtuvę. Prisiminimai apie Kalėdas padeda prisiminti tai ką gamindavo šioms šventėms mano mama, ką gaminau prieš keletą metų pati. Yra patiekalų kurie ruošiami ne taip ir da...

Skaityti daugiau

25.03.2024 laikas 16:56 Receptai – Patiekalai "Sugaišau 10 minučių, o svečiai liko sužavėti": obuolių desertas arbatai (greitai ir nebrangiai)
Paruošti šį desertą man prireikė tiesiog 10 minučių, o mano svečiai manė, kad tam sugaišau pusę dienos! Nuostabus obuolių desertas, pagamintas iš pačių pigiausių produktų. Labai rekomenduoju visiems jį išbandyti! Dalinuosi receptu...

Skaityti daugiau

22.03.2024 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Stulbinamai skanūs sausainiai su įdaru (nebrangus receptas)
Dievinu naminį kepimą ir dažnai eksperimentuoju virtuvėje! Šiandien siūlau pasigaminti minkštų, skanių ir gražių sausainių.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau