23.07.2020, 09:44
Agurkai su paprika ir svogūnais
Agurkus supjausčiau griežinėliais. Paprikas ir svogūnus juostelėm. Morkas sutarkavau korėjietiškm morkom skirta tarka. Česnakus supjausčiau. Viską sudėjau į didesnį indą ir palikau stovėti kol atsiras sultys (apie 3 - 5 val. ), po to daržoves su sultymis sudėjau į stiklainius.
Skaityk toliau
23.07.2020, 08:46
Marinuoti aguročiai. Aguročių marinavimo receptas
Kiekviena šeimininkė turime savo mėgiamus receptus (o jų yra begalės), pagal kuriuos ruošiam atsargas žiemai. Juk ne visi vienodai mėgstam (ar galim) valgyti rūgštaus ar saldžiarūgščio, aštraus ar prėsko skonio produktus. Bet visi tie receptai yra geri, jei jie tinka jums...
Skaityk toliau
21.07.2020, 11:00
Gaivus Tortas 4 Rūšių Biskvitais
Kiaušinius plakite su cukrumi kol mase pabals ir padvigubės. Miltus, krakmolą ir kepimo miltelius, išsijokite į kiaušiniu mase gerai išmaišykite. Tuomet į mase dalimis įmaišykite grietinė. Mase padalinkite į keturias dalis.
Skaityk toliau
20.07.2020, 07:59
Klasikiniai lietiniai blynai
Kiaušinius lengvai išplakite su cukrumi, druska. Supilkite šaltą pieną ir vandeni išmaišykite vientisą tešlą. Suberkite miltus, gerai išmaišykite. Tešla bus skysta. Tešlą palikite pastovėti maždaug 30 minučių.
Skaityk toliau
20.07.2020, 07:18
Krabų lazdelių salotos. Gaminčiau dar kartą!
Ryžius išvirkite pagal instrukciją ant pakelio ir atvėsinkite. Krabų lazdeles, kiaušinius, agurką bei papriką supjaustykite nedideliais kubeliais. Sudėkite virtus ryžius, konservuotus kukurūzus. Viską išmaišykite ir pagardinkite majonezu, druska, pipirais.
Skaityk toliau
20.07.2020, 06:48
Greitas obuolių pyragas
Kiaušini ir cukrų išplakite kol mase pašviesės. Suberkite miltus ir išlydytą sviestą. Tolygiai išmaišykite tešlą. Tešlą supilkite į kekso kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Skaityk toliau
20.07.2020, 06:48
Pyragas su Morengų sluoksniu
Atskirame dubenyje sumaišykite išsijotus miltus, kepimo miltelius, cukrų ir nutarkuotą citrinos žievė, išmaišykite. Į sausus ingredientus sudekite supjaustyta minkštą sviestą , ir sutrinkite rankomis iki trupiniu. Atskirkite trynius nuo baltymo, tryniu sudekite į trupiniu mase ir supilkite citrinos sultis. Minkykite tešlą.
Skaityk toliau
|