- 19.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 892 Peržiūros
- Aptarti
(Paranormal) Labai skani žuvis švelniame ir labai skaniame žolelių padaže su sultingomis citrinomis. Tai bus nuostabi vakarienė visiems žuvies mėgėjams ir ne tik! Valgė net mano vaikai, kurie ne itin mėgsta žuvį.
Ingredientai
- vanduo: 100 mililitrų
- citrinos: 1
- valgomieji svogūnėliai (šalotiniai): 2
- šviežias čiobrelis: pagal skonį (nėra būtina)
- žuvies prieskoninis žolelių mišinys: pagal skonį (naudoju "Santa Maria" produkciją)
- sviestas: 10 gramų
- baltosios žuvies filė: 800 gramų
- grietinėlė: 100 mililitrų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sudedame žuvies filė gabaliukus į sviestu pateptą kepimo indą.
2. Tada pabarstome juos prieskoniais ir smulkiai supjaustytais valgomaisiais svogūnais (šalotiniais svogūnais).
3. Tuomet uždedame ant viršaus citrinos griežinėlius ir užpilame grietinėlę bei vandenį. Galima, jeigu norisi, pagardinti šviežiais čiobreliais.
4. Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros maždaug 15 minučių.
5. Labai skanu patiekti su virtais ryžiais, jeigu juos mėgstate, bet skanu ir be jų! Pasilepinkite!
Rekomendacija: Daugiau žuvies filė receptų rasite: Žuvies filė receptai.
Recepto Autorius Santa Maria
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau