08.07.2020, 10:13
Silkė marinuota dūminio alaus acto marinate
Silkę išdarinėkite, supjaustykite juostelėmis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Inde sluoksniuokite silkę su svogūnais ir prieskoniais. Šiltame vandenyje išmaišykite medų, supilkite alaus actą. Užpilkite marinatu silkę. Palaikykite šaldytuve per naktį.
Skaityk toliau
06.07.2020, 18:12
Velniškai šokoladinis ir skanus tortas.
Šis tortas nebe naujiena. Receptas seniai išbandytas, paskelbtas ir Jūsų įvertintas. Kadangi dar kartą jį kepiau, o senosios nuotraukos neatskleidė tikrosios torto dvasios, receptą atnaujinu. Jis tikrai to vertas.
Skaityk toliau
06.07.2020, 17:03
Saldus šokoladinis karamelinis tortas
Šįkart dar vienas šokoladinis skanėstas. Šokoladinis karamelinis tortas. Labai išgirtas, seniai norėtas ir pagaliau išbandytas. Tikrai maniau, kad šis tortas gali tapti mano mėgstamiausiu, nes skambėjo ir atrodė labai gundančiai. Ir jis tikrai skanus, bet man kiek per saldus ir per sunkus.
Skaityk toliau
05.07.2020, 20:40
Kaip Pasigaminti? Česnakinis Agrastų Pagardas
Esam įpratę gaminti agrastų uogienes, džemus, kompotus, šaldyti šaldiklyje. Bet jas galima ir marinuoti. Šį kartą jums siūlau iš šių universalių, sveikatai itin naudingų uogų, pasigaminti pagardus, kurie ruošiami iš žalių, dar ne visai prinokusių agrastų.
Skaityk toliau
04.07.2020, 13:48
Kaip Marinuoti Svogūnus?
Daugelis esam įpratę sodinti svogūnus pakankamai dideliais tarpais vienas nuo kito. Aš sodinu labai tankiai, o tarpueilius palieku apie 40 cm. Vėliau, paaugus svogūnų laiškams jų neskinu, bet retinu, išraudama su visa galvute.
Skaityk toliau
04.07.2020, 12:25
Braškių Uogienė Su Bananais
Nepasakyčiau, kad virta uogienė yra mano mylimas uogų išsaugojimo būdas žiemai, tačiau, kai braškių dar vis yra pakankamai daug, o šaldikliai ir šaldytuvai jau prikrauti termiškai neapdorotomis uogomis, tenka virti uogienes, kad galėtumėm jas laikyti rūsyje.
Skaityk toliau
03.07.2020, 13:59
Žuvies blynai
Noriu parodyti Jums savo labai pamiltą žuvies blynų receptą, kurį gaminau jau senokai, bet niekada neprisiverčiau aprašyti ir nufotografuoti.
Skaityk toliau
|