Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » Receptai
Marinuoti Burokėlių Lapkočiai Su Rūgštynėm
04.07.2020, 12:25
Marinuoti burokėlių lapkočiai su rūgštynėm

Taip sutapo, kad vienu metu ant stalo atsidūrė burokėlių lapkočiai ir rūgštynės. Tai juos kartų ir sudėjau į stiklainius. Gaminasi labai paprastai.

Skaityk toliau
Braškių Uogienė Su Bananais
04.07.2020, 12:25
Braškių Uogienė Su Bananais

Nepasakyčiau, kad virta uogienė  yra mano mylimas uogų išsaugojimo būdas žiemai, tačiau, kai braškių dar vis yra pakankamai daug, o šaldikliai ir šaldytuvai jau prikrauti termiškai neapdorotomis uogomis, tenka virti uogienes, kad galėtumėm jas laikyti rūsyje.

Skaityk toliau
Žuvies blynai
03.07.2020, 13:59
Žuvies blynai

Noriu parodyti Jums savo labai pamiltą žuvies blynų receptą, kurį gaminau jau senokai, bet niekada neprisiverčiau aprašyti ir nufotografuoti.

Skaityk toliau
Šokoladinis Manų Apkepas (Video)
03.07.2020, 07:23
Neįtikėtinai Švelnus Šokoladinis Manų Apkepas (2 Receptai Video)

Šokoladinis manų apkepas: skaniausiais ir paprasčiausias receptas! Meilė nuo pirmo kąsnelio garantuota! Apkepas pagal šį receptą išeina neįtikėtinai švelnus, orinis ir lengvas! Jį paruoš bet kuri, net nepatyrusi šeimininkė.

Skaityk toliau
Pyragai, Tortai, vyniotiniai, vyšnios, virtuvė
02.07.2020, 11:39
Pyragas Vyniotinis Su Vyšniomis
Taip pat galima į kiekvieną suktinuką dėti savo įdarą (abrikosai, obuoliai, riešutai). Šis vyšnių pyragas perpjautas atrodo labai neįprastai! Skanaus!
Skaityk toliau
Kalakutienos Ir Ryžių Troškinys Su Morkomis Ir Žaliaisiais Žirneliais
02.07.2020, 08:36
Kalakutienos ir ryžių troškinys su morkomis ir žaliaisiais žirneliais
Gan paprastas troškinys, kuriame pagrindine gaida žaidžia prieskoniai. Dėl to derinkite pagal savo skonį, bandykite ir eksperimentuokite. Mano šeimai, kario mylėtojams, tikrai labai skanu ir net nesudaro didelio skirtumo ar naudosit kalakutieną, ar vištieną.
Skaityk toliau
Balandėliai, kopūstai, mėsa, ryžiai, mėsos patiekalai, virtuvė
02.07.2020, 08:21
Tinginių balandėliai, net skaniau nei tikrieji

Šiais metais išsikeltas mano mini tikslas – daugiau gaminti iš turimų žurnalų. Atrodytų viskas paprasta – vakare nusižiūri, kitą dieną pagamini ir džiaugiesi rezultatais. Deja… pastebėjau, kad po gaminimo žurnalą netyčia užverčiu ir kai po kelių dienų noriu įdėti receptą čia, jo neberandu…

Skaityk toliau
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su kumpiu ir sūriu
01.07.2020, 14:20
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su kumpiu ir sūriu
Dubenėlyje sumaišykite garstyčias, krapus ir medų. Sluoksniuotos tešlos lakštą ištepkite paruoštu padažu, išdėliokite kumpio riekeles, ant viršaus tolygiai sudėkite sūrio riekeles ir apibarstykite trakuotu parmezano sūriu bei smulkintais laiškiniais česnakais.
Skaityk toliau
Tinginys Su Riešutų Sviestu Ir Karameliniu Kondensuotu Pienu
01.07.2020, 12:19
Tinginys su riešutų sviestu ir karameliniu kondensuotu pienu
Na kas nėra ragavęs tinginio? Tikriausiai jį valgė visi. Ar dažnai mėgstate jį pasigaminti ir pasilepinti? Šį kartą jį gaminsime vos iš 4 ingredientų ir gaminsime su riešutų sviestų. Skonis pranoksta visus lūkesčius, nes rezultatas gaunasi superinis!
Skaityk toliau
Šaltiena Su Kiauliena Ir Vištiena
01.07.2020, 11:40
Šaltiena Su Kiauliena Ir Vištiena
Aš šaltienos tikrai negaminu dažnai. Bet kai gaminu tai yra mano receptas favoritas. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad gaminant šaltieną yra daug darbo, bet iš tiesų taip nėra ir viskas yra ganėtinai paprasta.
Skaityk toliau
Citrininis pyragas su grietine ir majonezu
30.06.2020, 15:20
Citrininis pyragas su grietine ir majonezu
Labai noriu su jumis pasidalinti citrininio pyrago receptu, į kurį dėsime grietinės ir majonezo. Dėl šių ingredientų pyragas gaunasi labai skanus, purus, minkštas ir su citrinine nata.
Skaityk toliau
Trupininis pyragas su obuoliene ir rabarbarais
30.06.2020, 14:55
Trupininis pyragas su obuoliene ir rabarbarais
Rabarbarų sezonas jau eina į pabaigą, tad skubu dar gaminti ir dalintis receptu su jais. Savaitgalį savo merginoms lauktuvių buvau iškepusi trupininį pyragą su obuoliene ir rabarbarais. Įvertino puikiai, nes pyragas toks su lengva rabarbarų rūgštele.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 140 141 142 143 144 ... 201 202 »