02.07.2020, 08:21
Tinginių balandėliai, net skaniau nei tikrieji
Šiais metais išsikeltas mano mini tikslas – daugiau gaminti iš turimų žurnalų. Atrodytų viskas paprasta – vakare nusižiūri, kitą dieną pagamini ir džiaugiesi rezultatais. Deja… pastebėjau, kad po gaminimo žurnalą netyčia užverčiu ir kai po kelių dienų noriu įdėti receptą čia, jo neberandu…
Skaityk toliau
01.07.2020, 14:20
Sluoksniuotos tešlos suktinukai su kumpiu ir sūriu
Dubenėlyje sumaišykite garstyčias, krapus ir medų. Sluoksniuotos tešlos lakštą ištepkite paruoštu padažu, išdėliokite kumpio riekeles, ant viršaus tolygiai sudėkite sūrio riekeles ir apibarstykite trakuotu parmezano sūriu bei smulkintais laiškiniais česnakais.
Skaityk toliau
01.07.2020, 11:40
Šaltiena Su Kiauliena Ir Vištiena
Aš šaltienos tikrai negaminu dažnai. Bet kai gaminu tai yra mano receptas favoritas. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad gaminant šaltieną yra daug darbo, bet iš tiesų taip nėra ir viskas yra ganėtinai paprasta.
Skaityk toliau
30.06.2020, 14:55
Trupininis pyragas su obuoliene ir rabarbarais
Rabarbarų sezonas jau eina į pabaigą, tad skubu dar gaminti ir dalintis receptu su jais. Savaitgalį savo merginoms lauktuvių buvau iškepusi trupininį pyragą su obuoliene ir rabarbarais. Įvertino puikiai, nes pyragas toks su lengva rabarbarų rūgštele.
Skaityk toliau
29.06.2020, 07:46
Saldus vyniotinis su maskarponės ir rabarbarų įdaru
Labai ilgai laukiau, kol susikrūmuos ir užaugs mano rabarbaras, nes eilėje laukė šis saldus vyniotinis. Itin norėjau jį pasigaminti, nes jau senokai turėjau užsirašiusi receptą. Galiu pasakyti tik tiek, gaminau kitą dieną vėl, nes šeima suvalgė per kelias minutes.
Skaityk toliau
27.06.2020, 13:30
Makaronų apkepas su vištiena
Dažniausiai mėgstu savaitgalį pasisukioti virtuvėje kiek ilgiau ir paskutiniu metu su pagrindiniu tikslu – pagaminti paruoštukų, kurie leis darbo savaitės metu šeimyną maitinti naminiu maistu bei tuo pačiu suspėti viską padaryti per pusvalandį nuo to momento, kai įžengiu į namus. Vienas iš tokių puikių pavyzdžių yra ir šis apkepas.
Skaityk toliau
|