Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai » Receptai
Kaip paruošti česnakų žiedkočius žiemai
18.06.2020, 13:42
Kaip Paruošti Česnakų Žiedkočius Žiemai Ir Ne Tik

Jeigu darže pražydo daugybė česnako žiedų, Irina dalinasi patarimu, kaip tinkamai juos paruošti žiemai. Naudoju juos visur.

Skaityk toliau
Šokoladiniai Ledai Vos Iš Trijų Ingredientų
18.06.2020, 13:02
Šokoladiniai Ledai Vos Iš Trijų Ingredientų
Į dubenį supilkite šaltą grietinėlę ir ją išplakite elektriniu maišytuvu iki standžių putų. Jeigu norite, prieš pateikiant ledus, apibarstykite juos šokolado gabaliukais. Skanaus!
Skaityk toliau
Apelsinų Keksas Su Aguonomis Ir Sirupu
16.06.2020, 11:59
Apelsinų keksas su aguonomis ir sirupu
Taigi, papildomo skonio ir išvaizdos keksui suteikia apelsinų sulčių bei žievelės sirupas. Iškepusį keksą apipilkite sirupu ir palikite susigerti bei atvėsti. Saldžių akimirkų!
Skaityk toliau
Guliašo Sriuba Su Kiauliena
16.06.2020, 10:30
Guliašo sriuba su kiauliena

O receptas šįkart toks proziškas ir dar primenantis šaltokas dienas, kai pietums norėjosi kažko karšto, sotaus ir aštraus, kad sušilt. Nedrįstu sakyt, kad pagaminau 100 proc. tikrą guliašą (nes neturėjau guliašui naudojamų vengriškų aštrių paprikos prieskonių), bet šis variantas buvo tikresnis nei tas, kokį buvom įpratę valgyti prieš 20 metų.

Skaityk toliau
Receptas, Kaip Paruošti Moliūgus Žiemai
16.06.2020, 07:30
Receptas, Kaip Paruošti Moliūgus Žiemai

Toks moliūgas gaunasi švelnus, aromatingas ir sultingas. Jį galima dėti į pyragus arba kepti su juo mėsą. Bet geriausia valgyti šaukštu tiesiai iš stiklainio, ypač kai bloga nuotaika.

Skaityk toliau
Varškės ir aguonų pyragas
14.06.2020, 08:08
Varškės ir aguonų pyragas

Nieko sudėtingo! Antrą dieną daug skanesnis, nei pirmą. Gaminčiau dar kartą! Varškės įdarui varškę surtrinkite su cukrumi ir kiaušiniais. Suberkite krakmolą, citrinos žievelę ir išmaišykite. Skanaus!

Skaityk toliau
Vištienos Krūtinėlė Su Grybais, Sviestu, Baltuoju Vynu Ir Čiobreliais
14.06.2020, 08:08
Vištienos krūtinėlė su grybais, sviestu, baltuoju vynu ir čiobreliais
Nieko sudėtingo! Gaminčiau dar kartą! Kepkite 25-40 minučių. Iškeptus ištraukite iš orkaitės, sudėkite į dideles lėkštes ir ant stalo praplėškite foliją. Skanaus!
Skaityk toliau
Apkepas su daržovėmis
14.06.2020, 08:08
Apkepas Su Daržovėmis. Gaminčiau Dar Karta!
Pimą kartą gaminau pagrindą su parmesanu, bet jis puikiai tiko su daržovėmis! Gaminčiau Dar Karta! Prieš patiekiant ant stalo, ištrauktą apkepą palaikykite 10 minučių kambario temperatūroje. Skanaus!
Skaityk toliau
Orkaitėje Skrudinta Kiaulienos Nugarinė
11.06.2020, 22:44
Orkaitėje skrudinta kiaulienos nugarinė
Padažas saldus ir tirštas, bet puikiai dera su kiauliena. Tuo tarpu keptuvėje ant vidutinio karščio pakepinkite spanguoles, apelsinų uogienę, apelsinų sultys, ir šalaviją. Užvirkite, tada sumažinkite karštį iki vidutinės šilumos, virkite kol sutirštės, apie 8 - 10 minučių. Pabaigoje paskaninkite svogūnų laiškais ir pagal skonį druska ir pipirais.
Skaityk toliau
Šviesi Naminė Duona Su Karamelizuotais Svogūnais
11.06.2020, 12:07
Šviesi Naminė Duona Su Karamelizuotais Svogūnais
Tešlą dėkite į orkaitę, apačioje padėkite indą su vandeniu ir kepkite 15 minučių iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Po laiko išimkite indą su vandeniu, sumažinkite temperatūrą iki 230 laipsnių ir kepkite dar 10 – 15 minučių. Skanaus!
Skaityk toliau
11.06.2020, 11:29
"Čirviniai" blynai su obuoliais

Man jie visada bus "čirviniai" blynai, nors dabar jie dažnai pavadinami vafliais. Labai knietėjo išbandyti elektrinę jų keptuvę, ir labai norėjos įtarkuoti obuolio. Eksperimentus aš mėgstu.

Skaityk toliau
Krabų mėsos ir špinatų užkepas
09.06.2020, 18:57
Krabų mėsos ir špinatų užkepas
Suberkite druską, pipirus, svogūnų laiškus ir muskato riešutą. Mišinį atsargiai supilkite ant krabų mėsos ir špinatų, pabarstykite parmezano sūriu. Kepkite 35-40 minučių. Ištrauktą užkepą palaikykite 10 minučių kambario temperatūroje prieš patiekdami ant stalo.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 143 144 145 146 147 ... 202 203 »