2020-12-01, 16:52
Trinta burokėlių ir pistacijų sriuba
Gamindama šią sriubą aš panaudojau vieną neįprastą ingredientą, kurio tikrai nerasite kiekvienoje sriuboje. Dauguma gal ir pasakys, kad tai visiška nesąmonė, bet aš Jus noriu patikinti, kad pamėgintumėte išsivirti ir paragauti. Skonis gaunasi tikrai fantastiškas.
Skaityk toliau
2020-12-01, 11:39
Šiltos burokėlių ir silkės salotos (be majonezo)
Tai itin skanios šiltos silkės salotos, kurios tikrai atras vietą ne tik ant kasdieninio, bet garantuota ir ant šventinio stalo. Kepti burokėliai su silke labai ir labai geras derinys, rekomenduoju pasimėginti ir pasilepinti, jei tik mėgsti silkutę.
Skaityk toliau
2020-12-01, 07:55
Silkės salotos/mišrainė su obuoliais ir avokadais
Aš šias salotas-mišrainę su silkę gaminu kiekvienais metais per Kūčias, nes ji yra mano šeimos mėgstamiausia. Kad nepažeisti įvairių tradicijų, tuomet pasigaminu ir veganišką majonezą, kad nebūtų naudojami gyvulinės kilmės produktai.
Skaityk toliau
2020-11-29, 10:06
Morkų ir varškės apkepas
Aš esu visiškai tikra, kad tokio varškės apkepo su morkomis dar nesate gaminę ir ragavę. Jis gaunasi minkštas, labai skanus ir tikrai neatsivalgomas.
Skaityk toliau
2020-11-29, 19:18
Kalafiorų salotos su sojos padažu
Turiu užsislėpusi tokį kalafiorų salotų receptą su sojos padažu, kuriam mažiausiai 20 metų... Mes buvome dar studentai ir per vieną susitikimą labai gera draugė parodė tokį tuo metu ganėtinai egzotinį salotų receptą.
Skaityk toliau
2020-11-29, 13:43
Sluoksniuotas obuolių pyragas
Paruoškite avižų trupinius pyrago apibarstymui. Į dubenį sudėkite visus ingredientus, gerai išmaišykite ir atidėkite. Į dubenį berkite miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite.
Skaityk toliau
|