19.07.2020, 16:57
Braziliškos bandelės su sūriu
Puikiam užkandžiui – braziliškos bandelės su sūriu (video). Į virimo puodą pilkite pieną, aliejų ir kaitinkite, kol užvirs. Užvirusį skystį pilkite į dubenį su miltais ir druska, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Į ruošiamą masę įmuškite kiaušinį, suberkite tarkuotą sūrį, gerai išmaišykite.
Skaityk toliau
17.07.2020, 15:08
Skanūs Varškės Sausainiai
Metai iš metų nenuviliantis varškės sausainiai. Rezultatas nuostabus. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C laipsnių temperatūros, 15 – 20 minučių.
Skanaus!
Skaityk toliau
16.07.2020, 09:52
Šokoladinė bananų duona su riešutų sviestu
Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus.Į atskirą dubenį pilkite pieną, citrinos sultis ir palikite stovėti 10 minučių. Supilkite medų, riešutų sviestą, vanilės ekstraktą, įmuškite kiaušinius, sudėkite trintus bananus ir viską gerai išmaišykite.
Skaityk toliau
15.07.2020, 07:19
Sveikesni varškėčiai su avižų miltais ir bananais
Nuo tos dienos kai pamėgau avižų miltus, pas mane namuose jų būna visada, nes noriu atrasti dar naujų receptų su jais. Taip pat puikiai suprantu, kad gamindama su jais, gaminu sveikesniu patiekalus, kas man irgi labai patinka. O šį kartą Jums sveikesni varškėčiai su bananais, kurie tapo mano vaikų mėgstamiausiais.
Skaityk toliau
12.07.2020, 11:24
Raudonųjų serbentų padažas lietuviškai
Šį kartą siūlau pasigaminti tirštą, saldžiarūgščio skonio, raudonųjų serbentų padažą. Patikėkit, jei pasigaminsit nors vieną mažą stiklainiuką šio padažo ir jį paragausit, neabejoju, kad po to virsit dar ir dar, vis didindami kiekius...
Skaityk toliau
12.07.2020, 11:24
Kaip pasigaminti marinuotus agurkus Lietuviškai?
Užpilu šiek tiek atvėsusiu marinatu. Stiklainius prisukam dangteliais ir statom juos į puodą kaitinti. Kai vanduo puode užverda, kaitinam dar 15 minučių (0,5 litro stiklainius kaitinu 10 min), po to stiklainius išimam iš puodo, užsukame dangtelius ir apklojam.
Skaityk toliau
08.07.2020, 10:18
Alaus actas gaminimas namuose
Alų supilkite į stiklinį sterilų indą. Į alų supilkite acto grybą arba šlakelį nepasterizuoto obuolių sidro acto. Galite papildomai nieko nepilti, bet ir acto grybas, ir nepasterizuotas obuolių sidro actas paskatins fermentaciją. Acto grybas dar papildomai suteiks ir gerų skoninių savybių. Indą uždenkite medžiagėle ir laikykite vėsioje vietoje 3-4 savaites arba jei reiks ir ilgiau.
Skaityk toliau
|