- 10.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 600 Peržiūrų
- Aptarti
Itin skanūs vegetariški grikių kotletai su mocarelos sūriu. Juos labai lengva pasigaminti. Labai tinka tomis dienomis, kai nesinori mėsos. Vyras vis kartojo, kad čia net jos netrūksta, nors jis be jos negali nei dienos. Esu tikra, kad patiks ne tik vegetarams!
Ingredientai
- grikiai: 200 gramų
- kiaušiniai: 2
- svogūnai: 1
- mocarelos sūris: 50 gramų
- saulėje džiovinti pomidorai: 50 mililitrų
- Santa Maria picų prieskoniai
- druska
- Santa Maria pipirai Tellicherry.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia grikius išverdame bei sugrūdame.
2. Tuomet smulkiai supjaustome svogūną ir saulėje džiovintus pomidorus.
3. Svogūnus ir džiovintus pomidorus apkepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
4. Tada pakepintas daržoves sudedame į grikius. Supilame išplaktus kiaušinius ir pagardiname druska, pipirais bei picos prieskoniais.
5. Formuodami grikių kotletus (geriau nedidelius) į vidų įdedame po gabaliuką mocarelos sūrio.
6. Keptuvėje įkaitiname aliejų.
7. Kepame grikių kotletus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Labai skanu patiekti su šviežiomis daržovėmis arba daržovių salotomis. Lepinamės!
Rekomendacija: Daugiau grikių kotletų receptų rasite: Grikių kotletai.
Recepto Autorius Santa Maria
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau