- 08.12.2020
- 1.0 Reitingas
- 683 Peržiūros
- Aptarti
Šis receptas – mūsų mėgstamiausias jau daugelį metų.
Kiekvieną rudenį darau tokius kopūstus super greitame marinate, kuo sukeliu visų savo namiškių ir svečių susižavėjimą. O jau kaip skanu patiekti tokius kopūstus su bulvėmis! Mmm, pirštelius apsilaižysi.
Pagrindiniai ingredientai:
- vanduo – 1,5 l
- baltagūžiai kopūstai – 2-3 kg
- cukrus – 9 valgomieji šaukštai
- morkos – 2-3 vnt
- 9% actas – 200 ml
- druska – 2 valgomieji šaukštai
- česnakas – 5-6 skiltelės
- malti juodieji pipirai – 1 arbatinis šaukštelis
Kaip ruošti:
Iš pradžių reikia padaryti sūrymą: įpilti į puodą vandenį, suberti cukrų ir druską, supilti actą, pridėti maltų pipirų. Leisti užvirti.
Kopūstus tuo metu nuplauti, išpjauti kotus, supjaustyti į 8-10 dalių.
Nuskusti morkas, stambiai sutarkuoti, supjaustyti česnaką.
Viską sumaišius dėti į indą su kopūstais, užpilti sūrymu.
Kai tik kopūstai atauš, dėti į šaldytuvą parai.
Viskas , skaniausias užkandis paruoštas!
Tai jums tikrai patiks!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau