Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » Receptai – Patiekalai
Belgiški vafliai su obuoliais (receptas)
09.11.2022, 21:54
Tobulieji belgiški vafliai kiek kitaip. Jums patiks
Labai skanūs, minkšti, kvapnūs ir visiems patinkantys belgiški vafliai su obuoliais. Jų paruošimas tikrai nesudėtingas, nereikia daug ingredientų, o skonis puikus. Einame pasigaminti jau dabar. Tikrai nenuvils!
Skaityk toliau
vištiena, vištienos patiekalai, kalėdiniai patiekalai, Velykos
09.11.2022, 21:46
Šios keptos vištienos skonis tiesiog magiškas. Rekomenduoju!

Kai lauke apsiniaukę, drėgna bei niūru, tai savo virtuvėje ruošiami pietūs, kepami įvairiausi pyragai man tikrai savotiškai praskaidrina nuotaiką ir namuose pasidaro taip jauku ir gera. Su visa šeima vieningai pietums nutarėme išsikepti vištą, įdaryta obuoliais.

Skaityk toliau
Nesaldus moliūgų pyragas su sūriu
09.11.2022, 21:39
Toks nesaldus pyragas yra tikrai dieviškas. Jūs tik pamėginkite!
Nesaldus moliūgų pyragas su sūriu - itin gražus ir gardus pyragas - tikrų tikriausias ruduo. Tikrai kepsiu jį per kiekvieną moliūgų sezoną. Mes pasirinkome valgyti su česnakiniu natūralaus jogurto padažu (didesnį jogurto indelį sumaišiau su česnako skiltele, žiupsneliu krapų ir druska). Jogurto rūgštelė bei česnakas itin gerai kontrastavo ir papildė salstelėjusį moliūgo skonį.
Skaityk toliau
lašiša, kepta lašiša, žuvies patiekalai, lašišos filė
09.11.2022, 21:26
Norite pasijausti tarsi restorane? Paruoškite šį patiekalą!
Labai greitai ir nesudėtingai pagaminami, tobulai tinkantys vakarienei tarsi restorane, pavyks net virtuvės naujokams. Šitaip orkaitėje iškepti lašišos kepsniai būna minkšti ir sultingi, jiems reikia visai nedaug ingredientų.
Skaityk toliau
Kondensuoto pieno biskvito tortas su grietininiu kremu
09.11.2022, 21:19
Fantastiškasis tortas. Išmėginę žmonės padėkoja!
Itin gardus, gaivus ir lengvai pagaminamas kondensuoto pieno biskvito tortas su grietininiu kremu. Tokį mano mama ruošdavo dar vaikystėje, tik papuošdavo kiek paprasčiau - tiesiog trupiniais, kurie atlikdavo nupjovus biskvitams kepurėles. Bet koks tas tortas būdavo nerealus, dar dabar pamenu!
Skaityk toliau
Kalakutienos troškinys su bulvėmis orkaitėje
09.11.2022, 21:10
Parodysiu kaip aš kepu itin tobulą paukštienos troškinį orkaitėje.
Būna dienų, kai labai norisi šildančio maisto. Tomis dienomis renkuosi gaminti troškinius. Troškinių receptų internete galima atrasti labai daug ir pačių įvairiausių. Šį kartą savo šaldytuve turėjau kalakutienos, tad ir susiradau receptą su ja.
Skaityk toliau
Lašiša su brokoliais ir grietinėle (receptas)
09.11.2022, 13:28
Su šiuo lašišos patiekalu, jausitės tarsi valgytumėte restorane!

Ar ir Jums kaip ir man pritrūksta naujų idėjų kaip skaniai paruošti lašišą, kad ją valgytų visi šeimoje? Neseniai viename YouTube kanale pamačiau receptą, kaip ją pagaminti su brokoliais ir grietinėle. Nusprendžiau išmėginti ir turiu prisipažinti, kad tikrai nenusivyliau. Skonis pranoko lūkesčius, tad receptu dalinuosi ir su visais skaitytojais. Apsivalgymas garantuotas!

Skaityk toliau
Sveika viso grūdo avižinė bananų duona su avižiniais miltais
09.11.2022, 13:23
Ši bananų duona yra sveika. O skonis iš fantastikos srities!
Viso grūdo avižiniai miltai su bananais - šis derinys sukuria tobulo skonio sveiką bananų duoną. Turiu pripažinti, kad jau gaminau ją ne vieną kartą ir tikrai gaminsiu dar ne vieną kartą. Skanu iki negalėjimo, prie mėgstamo kavos ar arbatos puodelio. Einame gaminti kartu!
Skaityk toliau
Bananų duona su varške ir ananasais
06.11.2022, 16:21
Bananų duona su varške ir ananasais
Turiu pripažinti, kad aš nesu itin didelė saldžių kepinių (na, išskyrus kai kuriuos itin pamiltus tortus, bet čia jau kita kategorija) gerbėja, bet pastaruoju metu, kai pablogėjo orai už lango, akys vis nukrypsta link miltų ir cukraus spintelės. Nežinau ar čia labai blogai ar gerai. Bet kuriuo atveju, šiandien ryte atsikėliau su mintimi apie bananų duoną.
Skaityk toliau
Troškinta kiaulienos išpjova su pievagrybiais
05.11.2022, 10:46
Troškinta kiaulienos išpjova su pievagrybiais
Šitaip troškinta kiaulienos išpjova su pievagrybiais tikrai yra labai greita, paprasta ir itin skanu. Paruošimas nėra sudėtingas, o skonis pranoksta visus įmanomus lūkesčius. Gaminkite, skanaukite ir džiaukitės nuostabia vakariene. Garantuoju, kad susilauksite daug pagyrų iš savo šeimos narių.
Skaityk toliau
Pati skaniausia, drėgna, minkšta, saldi ir itin kvapni bananų duona
04.11.2022, 22:17
Pati skaniausia, drėgna, minkšta, saldi ir itin kvapni bananų duona
Bananų duonos jau senokai nebuvau išsikepusi. Ankstesnis mano labai pamėgtas receptas - bananų duona su rikota labai skanus ir geras receptas. Bet šį kartą kepiau pagal kitą receptą ir labai džiaugiuosi, nes jis tiesiog nuostabus. Itin tobulai pavykstanti gardi duonelė, drėgna, minkšta, kvapni, saldi, bet ne per saldi.
Skaityk toliau
Purus omletas su pienu ir cukinijomis keptuvėje
03.11.2022, 21:31
Purus omletas su pienu ir cukinijomis keptuvėje
Klasikinis omleto pagrindas yra vištienos kiaušiniai, suplakti su pienu. Tai vienas iš pagrindinių skirtumų nuo tokių variantų kaip itališka frittata ar japoniškas oyakodon. Priklausomai nuo sezono ir nuotaikos, į labiau pažįstamą omletą galite įdėti kumpio, sūrio, pomidorų arba, pavyzdžiui, cukinijų
Skaityk toliau
Sultingas sluoksniuotos tešlos pyragas su feta ir špinatais
01.11.2022, 22:14
Sultingas sluoksniuotos tešlos pyragas su feta ir špinatais
Nesaldžių pyragų mėgėjams - labai skanus ir sultingas sluoksniuotos tešlos pyragas su feta sūriu ir špinatais. Panašių receptų internete galima rasti tikrai labai daug, bet aš turiu argumentų kodėl reikia pasirinkti būtent manąjį. Aš labai gerai žinau tokio pyrago sėkmės paslaptį - tai tešlos paruošimas. Visos detalės bus aptartos recepte.
Skaityk toliau
Vištienos kepenėlės troškintos su grybais ir grietinėle
30.10.2022, 16:57
Tokį troškintos vištienos receptą norėsite užsirašyti. Mėginkite!

Kai dar buvau vaikas tikriausiai labiausiai ko nemėgau tai, kai mama paruošdavo vištienos kepenėles. Na jos atrodydavo man kažkokios labai keistos. Mano pačios vaikai taipogi netrykšta didele meile kepenėlėms, bet tikiuosi, kad ta meilė užaugs ir atsiras, kaip ir atsirado man.

Skaityk toliau
Bulvių bobutė (boba) su svogūnais orkaitėje
29.10.2022, 13:31
Bulvių bobutė (boba) su svogūnais orkaitėje
Tradiciškai bulvinė bobutė buvo gaminama krosnyje, į keraminį puodą dedant tarkuotas bulves, sumaišytas su keptais grūdais, svogūnais ir riebalais. Vėliau atsirado paprotys į bobutę dėti kiaušinį, grietinę ar grietinėlę, o lašinius ar šoninę iš dalies arba visiškai pakeisti šonine.
Skaityk toliau
Kalėdinis imbierinis keksiukas
29.10.2022, 13:16
Kalėdinis imbierinis pyragas (keksiukas)
Klasikinį kalėdinį keksiuką su džiovintais vaisiais reikia pagaminti iš anksto, likus kelioms savaitėms iki šventės. Jei neturite jėgų ar kantrybės tiek ilgai laukti, išbandykite paprastesnį ir greitesnį keksiukų su prieskoniais receptą. Užtikriname jus - jis toks pat skanus.
Skaityk toliau
Paprastas vanilinis pyragas puodelyje
28.10.2022, 11:49
Pyragas sugebantis nustebinti ne vieną. Pamėginkite
Norint iškepti skanų pyragą, ne visada reikia turėti daug produktų, nei įdėti daug darbo. Pasaulyje šiuo metu itin madinga kulinarinė tendencija - iškepti pyragėlius puodelyje.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 139 140 »