2024-04-19, 07:03
Pilno grūdo avižinių dribsnių ir razinų sausainiai
Labai paprastai pagaminami, bet be galo gardūs sausainiai. Jeigu Jūs esate iš tų, kuriems razinos galėtų išvis neegzistuoti, tada naudokite džiovintas spanguoles arba kitas džiovintas mėgstamas uogas. Avižinių dribsnių bei razinų sausainiai taip pat labai gardūs kartu su stikline pieno arba karšta kakava, mmm, gardumėlis...
Skaityk toliau
2024-04-03, 20:23
Blyneliai (sklindžiai) su obuoliais (receptas)
Mano vyras turi labai aiškią nuomonę kai kuriais klausimais. Ir jis kartais savo tiesa būna taip įsitikinęs, kad neįmanoma jį perkalbėti. Tačiau, kartais aš jį pergudrauju. Kad ir su šiais sklindžiais. Jis visada sako, kad keptų obuolių kur jie bebūtų jis nevalgo (bet juk tai taip skanu!).
Skaityk toliau
2024-03-26, 11:01
Jautienos liežuvis su krienų ir majonezo padažu
Besiartinant šventėmis vis dažniau sugrįžtu į lietuvišką virtuvę. Prisiminimai apie Kalėdas padeda prisiminti tai ką gamindavo šioms šventėms mano mama, ką gaminau prieš keletą metų pati. Yra patiekalų kurie ruošiami ne taip ir dažnai. Tad, dabar apie juos.
Skaityk toliau
2024-03-21, 09:42
Rūkytos žuvies mišrainė
Ne, ne salotos - nors salotos man skamba kur kas rimčiau, nei mišrainė. Bet salotos- tai žali salotų lapai ir dar kokios nors žalios ar virtos daržovės. O mišrainė - tai "pamakaluoti" produktai, kuriose nėra jokių salotų lapų.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 218 219 » |