Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » Receptai
Tik trys ingredientai ir viskas: obuolių uogienės receptas
2024-08-09, 10:33
Tik trys ingredientai ir viskas: obuolių uogienės receptas
Obuolių uogienę labai lengva paruošti. Šį nuostabų skanėstą galima naudoti kaip bandelių ir pyragų įdarą. O pusryčiams galima tiesiog užtepti ant duonos riekės.
Skaityk toliau
Varškės spurgos keptuvėje: skanių kepinių be mielių receptas
2024-08-09, 09:05
Varškės spurgos keptuvėje: skanių kepinių be mielių receptas
Šie varškės spurgos su traškia plutele, apibarstyti cukraus pudra - puikus saldus užkandis prie arbatos ar kavos. Ir greitas tokio skanaus užkandžio receptas yra itin paprastas. Apie tai, kaip paruošti varškės spurgas su traškia plutele.
Skaityk toliau
Agurkų uogienė: originalaus ir skanaus skanėsto receptas
2024-08-08, 12:58
Agurkų uogienė: originalaus ir skanaus skanėsto receptas
Agurkų uogienė paruošiama greitai ir lengvai, tereikia agurkų, cukraus, citrinos sulčių ir vanilės esencijos. Galutinis rezultatas - švelnaus skonio kreminė uogienė, puikiai tinkanti tepti ant skrebučių ar duonos kartu su plonu sviesto sluoksniu ir vartoti pusryčiams su puodeliu žaliosios arbatos ar espreso.
Skaityk toliau
Agrastų uogienė: kaip paruošti gardų žiemos patiekalą
2024-08-08, 08:18
Agrastų uogienė: kaip paruošti gardų žiemos patiekalą
Agrastai yra labai naudingi, iš jų galima pasigaminti nuostabios uogienės. Agrastų uogienė būna kvapni ir labai skani. Ir ją labai lengva paruošti.
Skaityk toliau
Idealus įdaras: šviežių, jaunų kopūstų pyragėlių receptas
2024-08-05, 08:00
Idealus įdaras: šviežių, jaunų kopūstų pyragėlių receptas
Tai labai paprastas pyragaičių receptas. Ypač dabar, kai karščiai atslūgo, jau galite naudoti orkaitę ir virtuvėje praleisti šiek tiek daugiau laiko. Šiame recepte naudojama jau paruošta mielinė tešla, todėl laiko reikės skirti tik įdarui. Tačiau visada galite pasinaudoti vienu iš mūsų receptų ir tešlą pasigaminti patys.
Skaityk toliau
Patarimai, kaip rauginti agurkus (receptai)
2024-07-24, 12:47
Patarimai, kaip rauginti, konservuoti agurkus (receptai)

Šeimininkės vėl suka galvą, kaip geriausiai ir gardžiausiai išsaugoti agurkų derlių. Pasidomėkime tradiciniais ir naujesniais, kai kurių šeimininkių dar tik bandomais, šių populiarių daržovių konservavimo būdais. Tiksliau, dviem populiariausiais: rauginimu ir konservavimu. Daugiau dėmesio skirsime rauginimui, nes šis konservavimo būdas laikomas sveikesniu.

Skaityk toliau
Mano receptas bet kokiai progai: skanūs arbatos pyragaičiai
2024-07-22, 20:51
Mano receptas bet kokiai progai: skanūs arbatos pyragaičiai
Greitai, lengvai ir nebrangiai. Beprotiškai skanūs, minkšti ir burnoje tirpstantys arbatos pyragaičiai. Paruošti iš paprastų produktų, be jokių rūpesčių.
Skaityk toliau
Pasiruošimas žiemai: statinės traškių agurkų receptas
2024-07-08, 08:45
Pasiruošimas žiemai: statinės traškių agurkų receptas
Birželio mėnuo - agurkų nokinimo ir ruošimo žiemai metas. Marinuoti, konservuoti, rauginti jie naudojami kaip pagrindinis užkandis, sumuštiniams, salotoms, sūreliams ir daugeliui kitų patiekalų gaminti. Rekomenduojame virti statinėje agurkus, kurie gaunasi traškūs ir labai skanūs.
Skaityk toliau
Iš receptų: Čeburėkai su bulvėmis. Tokių dar neragavote!
2024-07-08, 08:34
Iš receptų: Čeburėkai su bulvėmis. Tokių dar neragavote!
Šiuose čeburėkuose maltą mėsą pakeičia bulvių košės ir žaliųjų svogūnų įdaras. Tradicinis patiekalas - tai puslankio formos neraugintos tešlos gaminys su maltos mėsos, prieskonių ir svogūnų įdaru. Tačiau dabar čeburekai ruošiami ne tik su mėsa.
Skaityk toliau
Koldūnai su uogomis ir varške: skanaus patiekalo receptas
2024-06-28, 08:57
Koldūnai su uogomis ir varške: skanaus patiekalo receptas
Tai universalus koldūnai su sezoninėmis uogomis receptas. Į įdarą galite dėti braškių, aviečių, serbentų, vyšnių. Svarbu tik, kad tešla būtų plona, o įdaro būtų daug...
Skaityk toliau
Iš receptų: vegetariški žemaičių blynai su pievagrybiais ir svogūnais
2024-06-27, 13:36
Iš receptų: vegetariški žemaičių blynai su pievagrybiais ir svogūnais
Žemaičių blynai yra tradicinis lietuviškas patiekalas, kuris jau daugelį metų džiugina šeimas savo skoniu ir sotumu. Šis receptas - vegetariška žemaičių blynų su pievagrybiais ir svogūnais versija - puikiai tinka ne tik vegetariams, bet ir tiems, kurie ieško naujų skonių savo virtuvėje.
Skaityk toliau
Tai geriausias keksiukas, kokį kada nors esu ragavusi
2024-06-26, 19:37
Tai geriausias keksiukas, kokį kada nors esu ragavusi (ne gėda jį patiekti svečiams)
Keksiukas arbatai "Naujas skonis" - švelnus, drėgnas, kvapnus ir labai skanus. Jis ruošiamas paprastai ir nereikalauja daug laiko.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 218 219 »