03.02.2022, 18:20
Karamelizuotų svogūnų pyragas - pica
Tai tarsi pyragas, ir pica, ir užkandis viename. Tikriausiai net nebūčiau pagalvojusi, kad įmanoma taip skaniai paruošti svogūnus, kol pirmą kartą nepasigaminau tokio pyrago. Tikrai labai rekomenduoju pamėginti. Pirštelius galima apsilaižyti bevalgant.
Skaityk toliau
03.02.2022, 18:12
Virti žirniai su rūkytomis ausytėmis ir šonine
Tradicinis daugelio lietuvių pamiltas užkandis prie alaus - virti žirniai. Tik šį kartą juos paruošime kiek kitaip. Gaminsime juos su rūkytomis kiaulės ausimis. Ingredientų visai nedaug, skonis labai geras. Tad nieko nelaukdami ir einame gaminti.
Skaityk toliau
02.02.2022, 21:12
Saldus zefyrinis pyragėlis
Ar Jums kaip ir man patinka patinginiauti savo virtuvėje? Ar Jums kaip ir man kartais norisi pasigaminti desertų, kuriems reikia labai nedaug ingredientų?
Skaityk toliau
01.02.2022, 21:47
Manų košė be pieno (virta sultinyje)
Tikriausiai daugelis iš vaikystės pamenate skaniąją (na, gal ir ne visiems ji buvo skani) manų košę? Bet tiek mūsų mamos, tiek mūsų močiutės ją ruošdavo su pienu. O ar esate kada eksperimentavę ir pabandę ją paruošti kaip nors kitaip? Pvz. išvirti sultinyje.
Skaityk toliau
01.02.2022, 21:41
Brownie sausainiai su sviestu ir kakava
Tikriausiai daugelis yra ragavę brownie pyragą ir jį pamilę. Aš taip pat esu vienas iš tų žmonių. Bet ar kada pagalvojote, kad galite išsikepti ir brownie sausainius? Tokie sausainiai gaunasi labai skanūs, puikiai tinka prie kavos ar arbatos puodelio. Ir jie niekada nenuvilia.
Skaityk toliau
01.02.2022, 13:01
Tarybinė forminė duona su mielėmis
Šios duonos recepto aš išmokau iš savo močiutės. Ji ją visada vadindavo tarybine. Kai paklausiau kodėl, ji sakydavo, kad ji tokia paprasta, kad net tais laikais, kai nieko nebūdavo, produktų reikalingai šiai forminei duonai su mielėmis būdavo įmanoma gauti.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 139 140 » |