25.11.2022, 19:23
Obuolių pyrago receptas plinta kaip virusas. Pabandę dėkoja!
Penktadienį po visų sunkių darbų labai norisi atsipalaiduoti, o tam, bent man asmeniškai, labai tinka kepimas. Tiksliau eksperimentavimas su įvairiausias ingredientais. Namie buvo užsilikę daug obuolių, todėl nusprendžiau išsikepti naminį obuolinį pyragą, o kad nebūtų tiesiog banalus biskvitas su obuoliais, nusprendžiau šiek tiek šliūkštelėti raudono desertinio vyno ir įberti muscovado cukraus.
Skaityk toliau
25.11.2022, 19:16
Kiaulienos kepsniai su bulvėmis kepti orkaitėje
Nemėgstu ir tiesa sakant nemoku normaliai iškepti mėsos kepsnių - čia jau mano vyro arkliukas, todėl kai noriu gardžiai pagaminti mėsytę dažniausiai renkuosi orkaitę. Taigi truputį nusižiūrėtas, truputį improvizuotas receptukas iš kiaulienos kepsniukų ir nerealiai skanių bulvių.
Skaityk toliau
24.11.2022, 18:26
Atradę šį kepto kalakuto receptą, kitaip kepti ir nebenorėsite!
Toks keptas kalakutas rankovėje yra pats mano mylimiausias. Nuo tų metų kai atradau šį receptą, kitaip net ir kepti nebenoriu. Pavyksta fantastiškai skanus, sultingas ir minkštas. Visi kas paragauja apipila pagyromis. Šiandien dalinuosi šiuo fantastišku receptu ir su Jumis visais. Tai yra kažkas stebuklingo! Toks kalakutas puikiai tinka įvairiausioms šventėms - Kalėdoms, Velykoms, gimtadieniams ir kitoms progoms.
Skaityk toliau
21.11.2022, 15:06
Kepta žąsis su obuoliais
Žąsį nuplauname, gerai nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Maltus kmynus, druską ir pipirus trumpai pakepiname sausoje keptuvėje, patriname mediniu kočėlu. Žąsies vidų ir išorę įtriname druskos, pipirų ir kmynų mišiniu, apvyniojame folija ir paliekame šaltoje vietoje 4-5 valandoms, arba per naktį.
Skaityk toliau
18.11.2022, 19:56
Keksiukai su mėlynėmis ir baltuoju šokoladu
Mano šeimoje tikrai visi labai mėgsta keksiukus, tad tenka ganėtinai dažnai juos kepti. Esu mėginusi pačių įvairiausių ir ateityje žadu toliau eksperimentuoti. Na, o šį kartą pasidalinsiu mano vaikų mėgstamiausiais keksiukais su mėlynėmis ir baltuoju šokoladu.
Skaityk toliau
15.11.2022, 10:33
Troškinta kiauliena su raugintais agurkais
Kiauliena visada buvo mėgstamiausia lietuvių mėsa, kurios panaudojimo būdų įvairiose pasaulio virtuvėse rastume šimtus. Nors tradiciškai kiauliena laikoma gana kaloringa ir riebia mėsa, skirtingos dalys pasižymi skirtingu riebumu – liesiausia išpjova, kumpis ir nugarinė.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 206 207 » |