- 11.03.2023
- 0.0 Reitingas
- 232 Peržiūros
- Aptarti
Paimu paprasčiausius ingredientus ir per "kelias minutes" pagaminu skanėstą prie arbatos! Spurgas gaminu be orkaitės, mielių ir papildomo triūso. Jie gaunasi orūs, kvapnūs ir gardūs.
Kaip juos pasigaminti:
Įdomu: Kodėl moterys skleidžia gandus viena apie kitą?
Į dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite cukrų, druską ir išmaišykite.
Sudėkite ištirpintą sviestą ir apelsino žievelę ir išmaišykite.
Įmaišykite apelsinų sultis.
Įmaišykite paprastą jogurtą.
Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite.
Įdomu: Kodėl moteris, kuri įdeda į vyrą širdį ir sielą, lieka be nieko
Rankas patepkite augaliniu aliejumi. Nuplėškite nedidelius gabalėlius, padarykite ritinėlius ir žiedus.
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite žiedus ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Iškeptus žiedus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Papuoškite cukraus pudra.
Ingredientai:
- Kiaušinis - 1 kiaušinis.
- Cukrus - 2 valgomieji šaukštai
- Druska - 1/2 arbatinio šaukštelio.
- Ištirpintas sviestas - 2 šaukštai
- Apelsinų žievelės - 1 arbatinis šaukštelis
- Apelsinų sultys - 100 mililitrų
- Paprastas jogurtas - 100 gramų
- Kvietiniai miltai - 320 gramų
- Kepimo milteliai - 8 gramai
- Augalinis aliejus - kepimui
- Cukraus pudra - papuošimui.
Sveika: Garstyčios nuo peršalimo
Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentarus. Spauskite patinka ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau