Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » 2023 » Kovo » 09

«Tai skaniausias kada nors valgytas pyragėlis - tešla kaip pūkas»: įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Tokie minkšti, orūs ir beprotiškai skanūs įdaryti rageliai! Jie gaminami iš paprastų ingredientų ir visai nesudėtingi. Man tai pats geriausias receptas - puri ir švelni tešla, kuri tiesiog tirpsta burnoje.

Skanėstas!

Skanu: "Įprastos bulvės ir mėsa, bet taip skanu": bulviniai blynai "naujai" (paprastas receptas)

Kaip pasigaminti:

Į puodelį supilkite pieną, suberkite cukrų, sausas mieles ir išmaišykite.

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Įmuškite kiaušinį, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Miltus persijokite per sietelį, įberkite druskos ir išmaišykite. Suformuokite tešlą.

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Supilkite augalinį aliejų, užminkykite vientisą tešlą ir, uždengę maistine plėvele ir rankšluosčiu, palikite 40 minučių pastovėti.

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Supjaustykite į 8 dalis ir suformuokite tešlos rutuliukus.

Skanu: "Toks skanus, tarsi būtum nusipirkęs konditerijos parduotuvėje": trijų sluoksnių desertas be želatinos (nereikia net orkaitės)

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Kiekvieną šaukštą iškočiokite į blyną ir patepkite sviestu.

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Dėkite vieną ant kito ir 20 minučių užšaldykite.

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Tada iškočiokite vieną didelį blyną.

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Supjaustykite į 16 trikampėlių ir aptepkite uogiene.

Sveika: Liaudies medicina nuo klimakso sutrikimų rekomenduoja tokias priemones

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Suvyniokite į paplotėlius ir dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

įdaryti rageliai (geriausias mano receptas)

Sėkmės gaminant!

Sudedamosios dalys:

  • Pienas - 200 mililitrų
  • Cukrus - 2 šaukštai.
  • Mielės - 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai - 1 kiaušinis + 1 kiaušinis (riebalams)
  • Augalinis aliejus - 30 mililitrų
  • Miltai - 400 gramų
  • Druska - 1/2 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus - 3 valgomieji šaukštai
  • Džemas - įdarui.

Sveika: Apie įvairių ligų gydymą raugintais kopūstais ir keli raugintų kopūstų receptai

Ar jums patinka šis receptas? Parašykite komentaruose. Spauskite nykštį aukštyn ir prenumeruokite mano kanalą - iš anksto dėkoju!

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar

Nemokami skelbimai

TAIP PAT SKAITYKITE:
2025-11-09 laikas 10:53 Receptai Vištienos Kotletai su Morkomis ir Gysločių Sēklų Luobelēm: Lengvas, Baltymingas Patiekalas Šeimai
Šiandien, kai sveika mityba tampa prioritetu, ieškome patiekalų, kurie būtų ne tik skanūs, bet ir naudingi organizmui. Vištienos kotletai su morkomis ir gysločių sēklų luobelēm – idealus pasirinkimas kasdieniams pietums ar vakarie...

Skaityti daugiau

2025-11-05 laikas 09:03 Receptai Kopūstų rauginimas 2025 lapkritį: palankios dienos pagal Mėnulį

Lapkritį vėlyvieji kopūstai tampa saldūs ir sultingi – idealu raugimui. Svarbu žinoti palankias dienas pagal Mėnulio kalendorių 2025 m.: lapkričio 2–5, 8, 9, 11–13, 20–25 d. Geriausia raugti augančio Mėn...

Skaityti daugiau

2025-11-01 laikas 12:12 Receptai Žemaičių Blynai: Nauda, Kalorijos, Įsisavinimas ir Pilnavertis Receptas

Žemaičių blynai – sotus lietuviškas patiekalas iš bulvių tešlos su mėsos įdaru ir kreminiu padažu. Porcijoje ~500 kcal, gausu kalio, baltymų. Organizmas įsisavina 90% angliavandenių, 95% kalio. Gaminant prarandama 15-25% ...

Skaityti daugiau

2025-11-17 laikas 08:58 Kas antras nepilnametis kalinys Italijoje yra užsienietis
Užsieniečiai sudaro apie 9 procentus Italijos gyventojų, tačiau jie sudaro 50 procentų nepilnamečių kalinių ir 32 procentus visų kalinių.

Skaityti daugiau

2025-11-17 laikas 08:53 Ukrainietė motina, Italijoje perpjovusi 9-mečio sūnaus gerklę, buvo ne kartą pranešta kaip pavojinga
9-metis berniukas, kurį anksčiau buvo užpuolusi motina, buvo rastas su perpjovta gerkle, nors tėvas buvo įspėjęs apie pavojų, tačiau į tai nebuvo atsižvelgta.

Skaityti daugiau

2025-11-17 laikas 08:42 Dvynių ryšys: mistinis telepatinis ryšys ir paslaptys
Ką reiškia turėti brolį ar sesę dvynį, suprasti beveik neįmanoma, nebent patys jais esate. Šiame straipsnyje aptariame dvynių gimstamumo padidėjimą pasaulyje ir Lietuvoje, ypatingą ryšį nuo gimdos, telepatinius atvejus su realiais pavyzdžiais, tokiai...

Skaityti daugiau

2025-11-16 laikas 18:09 Kodėl Negalima Mesti Šaldytų Koldūnų Į Verdantį Vandenį: Teisingas Virimo Būdas
Daugelis žmonių mano, kad šaldytus koldūnus būtina mesti būtent į verdantį vandenį, tačiau tai klaida, galinti sugadinti patiekalą. Šiame straipsnyje paaiškinsime, kodėl taip daryti nereikėtų ir kaip teisingai išvirti koldūnus, kad jie būtų sultingi,...

Skaityti daugiau

2025-11-16 laikas 17:56 Kodėl protingi žmonės turi mažai draugų: moksliškos priežastys
Daugelis mano, kad kuo daugiau draugų, tuo geriau, tačiau protingi žmonės dažnai renkasi ribotą bendravimo ratą. Šiame straipsnyje aptariame moksliškai pagrįstas priežastis, kodėl intelektualai vertina kokybę, o ne kiekį socialiniuose ryšiuose. Sužin...

Skaityti daugiau