13.03.2021, 23:05
Borsch - ukrainietiški barščiai
Barščių virimas irgi itin skiriasi. Vakarų Ukrainoje barščiams pradėti visada yra naudojami kiaulienos šonkauliai, o likusioje Ukrainoje - tik pakepinti spirgai su svogūnais.
Skaityk toliau
13.03.2021, 08:41
Salotos su krevetėmis, pistacijomis ir avokadais
Man pačiai šviežios krevetės yra kažkas pasakiško. Atrodo, kad galėčiau jas valgyti ir valgyti. Gal kartais ir šiokia tokia prabanga, bet gi kartas nuo karto save palepinti būtina. Šį kartą tokios salotos, kuriose naudosime pistacijas.
Skaityk toliau
10.03.2021, 08:03
Keptos kiaulienos dešrelės su pupelių ir pomidorų pagardu
Jau ne vieną kartą įsitikinau, kad konservuoti pomidorai gali būti nuostabiu pagardu ruošiamiems mėsos patiekalams. Šį kartą turėjau naminių kiaulienos dešrelių, bet norėjosi, kad paprastas patiekalas taptų daug aukštesnio lygio. Ir galiu pasakyti, kad man tikrai pavyko. Pamėginkite, nes paruošti labai paprasta. O ir pats patiekalas visai nebrangus, tad pigiai ir skaniai pamaitinsite visą šeimą.
Skaityk toliau
09.03.2021, 16:18
Veganiška bananų duona - pyragas
Atradau šiek tiek daugiau laisvo laiko ir nusprendžiau, kad labai pasiilgau veganiškos bananų duonos pyrago. Bananų duonų esu kepusi pačių įvairiausių, bet ne visada likdavau patenkinta rezultatu.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 139 140 » |