- 16.06.2022
- 0.0 Reitingas
- 1720 Peržiūrų
- Aptarti
Šiandien noriu su Jumis pasidalinti labai skanios keptuvėje keptos lašišos su svogūnais ir morkomis receptu. Mūsų šeimai šis žuvies paruošimo būdas labai patinka. Būtinai pamėginkite šitaip pasigaminti ir Jūs, beveik esu tikra, kad norėsite šitaip gaminti ir ateityje!
Ingredientai
- lašišos: 1 kilogramo
- morkų: 200 gramų
- svogūnų: 250 gramų
- kiaušinių: 2
- džiūvėsėlių: 1 saujos
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- aliejaus.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia lašišą supjaustome maždaug 1,5-2 centimetro gabaliukais ir įtrinkame druska ir pipirais. Paliekame marinuotis maždaug 20 minučių.
2. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais.
3. Tada morkas sutarkuojame.
4. Kepiname svogūnus keptuvėje, kol pagels.
5. Tuomet sudedame morkas ir kepiname maždaug 5 minutes.
6. Žuvies gabaliukus pamirkome kiaušinio plakinyje ir pavoliojame džiūvėsėliuose.
7. Apkepame iš abiejų pusių (kiekvieną pusę kepame maždaug 8 minutes).
8. Žuvį patiekite su kepintais svogūnais ir morkomis. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau