- 31.12.2019
- 0.0 Reitingas
- 1631 Peržiūr
- Aptarti
Baklažanai ne visada gali būti skanūs, netgi galima pasakyti, kad jie patinka tik mėgėjams. Bet esmė tame, ar taisyklingai jie gaminami. Skubame pasidalinti su jumis receptu tokios įdomios daržovės, kuri gali būti tokia pat skani, kaip ir kepti šampinjonai.
Netikite? Tai pabandykite pasigaminti patys. Paslaptis slypi baklažano ir grybo struktūros panašume.
Ko reikės?
- 2 kg. baklažanų
- 1 galvutės česnako
- 300 gr krapų
- 1,5 stiklinės augalinio aliejaus
- ½ arbatinio šaukštelio acto (9%)
- 2 valg. šaukštai druskos
- 2,5 l vandens.
Gaminimas:
Iš pradžių reikia paruošti tirpalą – o būtent vandenį (2,5 l.), į kurį reikia suberti druską ir supilti actą (pagal receptą). Po to tirpalą užvirinti.
Kol vyksta šia procesas, būtina paruošti baklažanus – odelę galite nuimti, galite ir palikti, kiekvienas pagal savo skonį. Po to reikia daržovę supjaustyti kubeliais.
Po to baklažaną įdėti į verdantį vandenį ir virti 5 minutes.
Svarbus yra konservavimo etapas.
Konservavimo pagrindas yra prieskoniai, o būtent krapai ir česnakas, kuriuos būtina greitai susmulkinti ir pridėti aliejaus. Paruošus pagrindą, būtina baklažanus nukošti ir sumaišyti su krapais ir česnakais.
Gautą mišinį reikia sudėti į stiklainius ir nakčiai palikti šaldytuve.
Kaip pasigaminti šį patiekala žiūrėkite vaizdo įraše:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau