Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2021 » Vasario » 17 » Patalpinti naujieną

Jautienos kebabas su marinuotais svogūnais ir česnakiniu padažu

Jautienos Kebabas Su Marinuotais Svogūnais Ir Česnakiniu Padažu

Tikriausiai kebabus su tortilijomis jau yra gaminęs bene kiekvienas lietuvis. O apie šašlykus net nekalbėsiu. Bet kažkada pagalvojau, kad aš svogūnus marinuoju tik tada, kai valgome šašlykus, tačiau jų panaudojimo būdų yra daug daugiau. Ir šitaip gimė idėja pagaminti jautienos kebabus su marinuotais svogūnais, nors visada naudodavau tik paprastus. Toks sprendimas pakėlė kebabų skonį į visai naują lygį. Būtinai rekomenduoju pamėginti ir Jums.

Ingredientai

Jautienai: 

  • malta jautiena: 700 gramų
  • raudonieji svogūnai: 1
  • smulkintos petražolės: 1 valgomojo šaukšto
  • laiškinsi česnakas: 1 valgomojo šaukšto
  • rūkyta paprika: 1 arbatinio šaukštelio
  • juodieji pipirai: žiupsnio
  • druska: pagal skonį
  • kuminas: žiupsnio
  • kiaušiniai: 1
  • česnakas: 1 skiltelės.

Marinuotiems svogūnams:

  • raudonieji svogūnai: 1 (didelio)
  • druska: žiupsnio
  • juodieji pipirai: žiupsnio
  • cukrus: žiupsnio
  • obuolių actas: 1 valgomojo šaukšto.

Česnakiniam padažui:

  • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
  • graikiškas jogurtas: 3 valgomųjų šaukštų
  • česnako granulės: 1 arbatinio šaukštelio
  • džiovintas raudonėlis: 1 arbatinio šaukštelio.

Taip pat:

  • tortilijos: pagal poreikį
  • mėgstamų salotų lapeliai.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia jautieną sumaišykite su prieskoniais, susmulkintu česnaku bei svogūnu.

2. Tada įmuškite kiaušinį ir masę gerai išmaišykite.

3. Tuomet suformuokite pailgus kotletus / maltinukus ir perverkite mediniu iešmeliu.

4. Dėkite kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 25 minutėms.

5. Marinuoti svogūnai: Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

6. Pabarstykite druska, pipirais, cukrumi ir supilkite actą. Viską gerai pamaigykite.

7. Česnakinis padažas: Padažui sumaišykite visus nurodytus ingredientus tarpusavyje.

8. Kebabo formavimas ir gamyba: Tortiliją pašildykite sausoje keptuvėje.

9. Tada patepkite česnakiniu padažu, dėkite salotų lapų ir po iškeptą jautienos maltinį. Patiekite ir skanaukite!

Rekomendacija: Daugiau kebabų receptų rasite: Kebabų receptai.

Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę

Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami .
Sveiki, nesuspėju, o info tiek daug! Kas Jums svarbu?
Iš viso atsakymų: 206
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
08.03.2021 laikas 09:47 Kaimiški tradiciniai bulviniai vėdarai su pienu

Daugelio lietuvių pamėgti ir metai iš metų gaminami kaimiški bulviniai vėdarai. Man asmeniškai patinka ir bulviniai, ir kraujiniai vėdarai. Tad gaminu kartais vienokius, o kartais kitokius, pagal tos dienos norus.

...

Skaityti daugiau

08.03.2021 laikas 09:28 Veganiški / vegetariški raudonųjų lęšių ir morkų maltinukai (orkaitėje)
Tokie raudonųjų lęšių ir morkų maltinukai mūsų šeimą labai sužavėjo. Kepsime juos dar tikrai ne vieną kartą. Skonis šiek tiek net priminė tikrą mėsą. Todėl jei ieškote, ką pagaminti tiems, kurie nenori valgyti veganiškai, toks receptas gali būti nuostabus kompromisas tarp įprastų bei veganiškų malti...

Skaityti daugiau

08.03.2021 laikas 09:20 Omletas su pienu, keptas orkaitėje
Tai fantastiškas patiekalas vėlyviems pusryčiams - omletui padaryti prireiks vos kelių minučių ir kol jis keps orkaitėje, galėsite laiką leisti lovoje. Man asmeniškai šis omletas labai primena, lygiai tokį koks būdavo patiekiamas darželiuose....

Skaityti daugiau

08.03.2021 laikas 10:06 Įminta Diatlovo perėjos paslaptis? Dėl 9 šiurpių mirčių buvo kaltinami „ateiviai ir sniego žmonės“
Naujas tyrimas atskleidė, kad devynis studentus, 1959 m. keliavusius slidėmis Sibire, pražudė snigo griūtis. Ne ateiviai ar sniego žmonės, kaip kadaise buvo tikima.

Skaityti daugiau

08.03.2021 laikas 08:55 Brandi ir nebrandi meilė: nuo poreikio iki savęs priėmimo
„Myliu tave, nes tu man esi labai reikalingas“. Nebrandi meilė – tai spąstai, kurių pagrindas yra vidinis poreikis. Jeigu norite sukurti tvirtus santykius, būtina suvokti, kuo skiriasi brandi meilė nuo nebrandžios....

Skaityti daugiau

07.03.2021 laikas 23:06 Sveikatą atstatantis receptas: 1 burokėlis, 2 morkos, 1 obuolys

Kurdamas šį receptą specialistas rėmėsi tuo, kad ingredientai turi būti paprasti ir prieinami, kad kiekvienas žmogus galėtų paruošti šią priemonę. Receptas tikrai lengvas, todėl kad burokėliai, morkos ir obuoliai turi visus būtinus mikroelementus ir kainuoja nebrangiai.

...

Skaityti daugiau

07.03.2021 laikas 17:07 Žudanti saulė: Trečiojo reicho veidrodis

Tarp daugybės išties unikalių technologijų, kurias Antrojo pasaulio karo metu sukūrė vokiečių mokslininkai, yra daug labai keistų. Kitaip projektą „Saulės patranka“ pavadinti neįmanoma – didžiulis orbitinis veidrodis, kuris savo spinduliu degina ištisus miestus, išgarina upes ir...

Skaityti daugiau

07.03.2021 laikas 16:05 Legenda apie Konvio upę ir pabaisą Afanką
Kalbama, jog kažkada buvo laikai, kai žmonės, gyvenantys Konvio slėnyje, nuolat kentėdavo nuo didžiulių potvynių, kurie pražudydavo jų galvijus ir pasėlius. Tačiau šių nelaimių priežastis nebuvo natūralus reiškinys: visi žinojo, kad potvynius sukelia Afankas....

Skaityti daugiau