- 13.04.2021
- 0.0 Reitingas
- 953 Peržiūros
- Aptarti
Šis lengvai aštrus padažas mūsų šeimoje tapo tikru atradimu. Jis labai patiks visiems kas mėgsta šiek tiek aštresnį maistą. Puikiai tinka prie įvairiausių mėsos patiekalų.
Patį jautienos steiką iškepsime nesudėtingai keptuvėje, kad išliktų sultingas. Skani vakarienė garantuota.
Ingredientai
- jautienos didkepsniai: 2 x 220 gramų
- druska
- malti juodieji pipirai
- vyšniniai pomidorai: 250 gramų.
Padažui:
- pjaustytos petražolės: 2 didelių žiupsnelių
- jalapeno paprikos: 1
- raudonosios paprikos: nedidelio gabaliuko
- česnakas: 2 skiltelių
- druska
- malti juodieji pipirai
- alyvuogių aliejus.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia įkaitiname šlakelį aliejaus keptuvėje.
2. Dedame jautieną ir kepame iš abiejų pusių po kelias minučių.
3. Tada dedame ant folijos, iš abiejų pusių pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais.
4. Susukame į foliją bei paliekame šiltai pastovėti maždaug 5 minutes.
5. Tuomet į blenderį sudedame petražoles, pasmulkintą jalapeną, papriką, česnaką, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais, įpilame aliejaus ir malame iki norimo smulkumo (aliejaus kiekį reguliuojame pagal savo norimą padažo tirštumą).
6. Vyšninius pomidoriukus trumpai apkepame keptuvėje.
7. Jautienos kepsnį patiekiame su pasiruoštu padažu ir apkeptais vyšniniais pomidorais. Skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau steikų receptų rasite: Steikų receptai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau