- 19.10.2020
- 0.0 Reitingas
- 1278 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
- Kiaulienos sprandinė arba nugarinė - ~500 g;
- Majonezas - ~1 valgomasis šaukštas su kaupu;
- Garstyčios - ~1 arbatinis šaukštelis su kaupu;
- Kiaušinis;
- Džiūvėsėliai arba miltai apvoliojimui;
- Tirpintas sviestas;
- Druska, malti juodieji pipirai, mėgstamos prieskoninės žolelės;
- Augalinis aliejus kepimui.
Recepto paruošimas. Kiaulienos muštinis (karbonadas)
Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio griežinėliais, gerai išmušame, kiekvieną gabaliuką apibarstome druska, pipirais. Dubenyje sumaišome majonezą, garstyčias ir prieskonines žoleles, šiuo marinatu aptepame kiaulienos gabaliukus. Karbonadus galima kepti po pusvalandžio arba palaikyti šaldytuve per naktį.
Prieš kepant kiekvieną kiaulienos gabaliuką pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose arba miltuose. Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Jau lėkštėje karbonadą apliejame tirpintu sviestu.
Kiaulienos karbonadas gali būti tiekiamas su keptomis bulvėmis ar bulvių koše ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau