- 28.03.2020
- 0.0 Reitingas
- 1023 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
- 1 kg baklažanų
- 3 kg pomidorų
- 200 g aitriųjų pipirų
- 6-8 skiltelės česnako
- 2 v. š. cukraus
- druska ir pipirai pagal skonį
- malti čiobreliai.
Paruošimas
Pradžiai nuplauk baklažanus ir pipirus, nusausink ir išdėliok ant skardos. Kepk daržoves įkaitintoje iki 250 laipsnių orkaitėje. Pipirus išimk po 30 min, o baklažanus kepk apie valandą.
Tuo metu užsiimk pomidorais. Gerai juos nuplauk, pašalink kotelius ir sutrink blenderiu. Atskirai blenderyje susmulkink česnaką.
Aitriuosius pipirus ataušusius smulkiai supjaustyk, o iš baklažanų išimk minkštimą ir susmulkink jį. Baklažanų žievės neprireiks.
Pomidorus dėk ant ugnies virti. Kai jie užvirs, dėk smulkintą česnaką, druską, cukrų, pipirus ir čiobrelius. Po to dėk baklažanus ir pipirus,kruopščiai permaišyk. Leisk truputį pavirti, 5-7 min.
Nuimk padažą nuo ugnies ir išpilstyk į paruoštus stiklainius. Sterilizuoti jų nereikia, o štai dangtelius pavirinti reikia. Uždaryk stiklainius, apversk ir palik ataušti. Po paros padažą galima valgyti.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau