- 16.03.2021
- 0.0 Reitingas
- 796 Peržiūrų
- Aptarti
Paskaičius ingredientus gali pasirodyti, kad tai visai neįprastas derinys. Tačiau, kai sujungi viskas į vieną, gaunasi tobulas spagečių patiekalas. Visa šeima valgėme jį labai pasigardžiuodami. Vien dėl jo dažniau nusipirksiu ančiuvių ir šoninės. Super!
Ingredientai
- spagečiai: 200 gramų
- juodosios alyvuogės be kauliukų: 12
- raudonieji svogūnai: 0,5
- pomidorai: 2
- ančiuviai: 6
- čili pipirai: 1
- balzaminis actas: 1 valgomojo šaukšto
- aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
- druska
- juodieji pipirai
- rūkyta kiaulienos šoninė: 100 gramų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia raudonąjį svogūną supjaustome pusžiedžiais, pomidorą - kubeliais, alyvuoges - žiedeliais, čili pipirą bei ančiuvius tiesiog smulkiais kubeliais.
2. Tada viską sudedame į dubenį, supilame actą ir aliejų. Išmaišome.
3. Išverdame spageti makaronus pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės.
4. Per tą laiką, kol spagečiai verda, šoninę supjaustome juostelėmis ir apkepame keptuvėje.
5. Po to dar karštus išvirusius spagečius sudedame į dubenį su kitais produktais, dedame šoninę, pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišome. Patiekiame ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau spagečių receptų rasite: Spagečiai.
Recepto Autorius Oditėlės blogas
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau