- 10.01.2021
- 0.0 Reitingas
- 897 Peržiūrų
- Aptarti
(Paranormal) Šį triušienos patiekalą tikrai nėra labai sunku paruošti. O rezultatas gaunasi tikrai tarsi geriausiam restorane. Pagaminkite ir pasilepinkite tobulu patiekalu.
Ingredientai
- triušiai: 1
- svogūnai: 1
- česnakas: 3 skiltelių
- alyvuogių aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
- apelsinai: 3
- apelsino žievelė (supjaustyta juostelėmis): iš 0,5 vnt.
- smulkintas imbieras: 1 arbatinio šaukštelio
- medus: 3 valgomųjų šaukštų
- garstyčios: 2 valgomųjų šaukštų
- karis: 1 arbatinio šaukštelio
- druska
- pipirai
- kajeno pipirai: šiek tiek
- maži marinuoti svogūnėliai: ~30-40.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia apkepame smulkintus svogūnus iki gelsvos spalvos.
2. Tada sudedame susmulkintą česnaką ir dar šiek tiek pakepame.
3. Viską supilame įkepimo indą. Toje pat keptuvėje apkepę triušio gabaliukus sudedame taip pat į indą su svogūnais.
4. Sumaišome imbierą, medų, garstyčias, karį, druską ir pipirus. Išspaudžiame apelsinų sultis ir sumaišę su prieskoniais užpilame ant triušio.
5. Indą su triušiu uždengiame su folija ir kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 90 minučių.
6. Bebaigiant kepti sudedame marinuotus svogūnus (be marinato) ir dar kepame jau atidengę maždaug 20 minučių.
7. Troškintą triušį patiekiame su bulvių koše arba virtais ryžiais. Skanaujame!
8. Rekomendacija: Daugiau triušių receptų rasite: Triušių receptai.
Recepto Autorius Gera virtuvė
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau