Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal naujienos » Receptai | Patiekalai » 2022 » Sausio » 13

Mielinės drėgnos cinamoninės bandelės su kreminio sūrio glaistu

Mielinės drėgnos cinamoninės bandelės su kreminio sūrio glaistu

Manau, nėra ką labai daug apie šias bandelės ir pasakoti. Galiu garantuoti, kad šios fantastiškos mielinės drėgnos bandelės su fantastišku glaistu patiks visiems. 

Ar sunku jas pagaminti? Tikrai ne! Laiko šiek tiek tik atima, kantrybės taip pat, nes reikia išlaukti visus procesus. Bet tikrai verta palaukti kiekvienos minutės. Labai minkštos ir purios, kol dar šiltos pačios tobuliausios (įprastai pas mus tada jų ir nelieka). 

Nuoširdžiai rekomenduoju eiti ir gaminti jau šiandien!

Ingredientai

  • kvietiniai miltai: 570 gramų
  • cukrus: 50 gramų
  • druska: 5 gramų
  • sausos mielės: 7 gramų
  • pienas: 230 gramų
  • sviestas: 80 gramų
  • kiaušiniai: 2.

Cinamoniam įdarui:

  • rudas cukrus: 200 gramų
  • maltas cinamonas: 15 gramų
  • kambario temperatūros sviestas: 70 gramų

Kreminio sūrio glaistui:

  • natūralaus skonio kreminis sūris: 120 gramų
  • cukraus pudra: 80 gramų
  • pienas: 2 valgomųjų šaukštų.

Papuošimui:

  • graikiniai riešutai: 70 gramų.

Recepto paruošimas

1. Pirmiausia miltus sumaišome su cukrumi, druska ir sausomis mielėmis.

2. Tada į puodą supilame pieną, sudedame kubeliais supjaustytą sviestą ir kaitiname ant silpnos kaitros, nuolatos maišydami, kol pienas lengvai pašyla (neužviriname!) ir sviestas išsilydo.

3. Įmušame kiaušinius ir suplakame iki vientisumo.

4. Pieno, sviesto ir kiaušinių masę supilame į sausų ingredientų mišinį ir suminkome labai elastingą, prie rankų nelimpančią tešlą.

5. Tešlą sudedame į sviestu arba aliejumi išteptą indą, uždengiame maistine plėvele ir paliekame kambario temperatūroje maždaug 90 minučių pakilti.

6. Pakilusią tešlą išverčiame ant paviršiaus, lengvai apibarstyto miltais, ir suformuojame didelį stačiakampį.

7. Įdarui tešlą tolygiai sutepame kambario temperatūros sviestu ir apibarstome cukrumi, sumaišytu su cinamonu.

8. Viską tampriai susukame į ritinį ir padaliname į 12 lygių dalių.

9. Bandeles sudedame į sviestu išteptą stačiakampę formelę, palikdami nedidelius tarpus.

10. Uždengiame maistine plėvele ir kildiname dar maždaug 40 minučių.

11. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros ir kepame maždaug 15-20 minučių, kol gražiai apskrunda.

12. Iškepusias, atvėsiname maždaug 15 minučių.

13. Kreminio sūrio glaistui sumaišome visus ingredientus iki vientisumo ir tolygiai paskirstome ant dar šiltų bandelių.

14. Papuošimui, graikinius riešutus susmulkiname ir apibarstome viršų. Skanaujame, kol dar šiltos, tada jos pačios tobuliausios, nors labai gardžios ir atvėsusios! :)

15. Rekomendacija: Daugiau cinamoninių bandelių receptų rasite: Cinamonių bandelių receptai.

Recepto Autorius Sigita Cooks

Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!

Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar
TAIP PAT SKAITYKITE:
16.01.2022 laikas 13:03 Receptai | Patiekalai Gaminame namuose: Naminė saldinta pistacijų pasta

Maistas privalo būti skanus. Šiais laikas žmonės vis dažniausiai koncentruojasi į grožį, kad net kartais pamiršta skonį. Vis mažiau apie jį visi kalba.

Skaityti daugiau

15.01.2022 laikas 16:59 Receptai | Patiekalai Tobulasis kepinys, kuris niekada nenuvilia! Mielinis velykų pyragas
Kokios Velykos be tikros romo bobos? Tokios bobos - bobos kaip bobos tik be romo, kad visokiausio amžiaus valgytojai galėtų jas ragauti bei vertinti. O įvertintos buvo greitai, dar net nesulaukus Velykų.

Skaityti daugiau

13.01.2022 laikas 22:56 Receptai | Patiekalai Pačios skaniausios orkaitėje keptos varškės spurgos
Tokios orkaitėje iškeptos varškės spurgos yra tikras mano atradimas. Man jos labai patinka, jose nėra tiek daug riebalų, skonis fantastiškas. Pastaruoju metu jos tapo labai pamiltos visos mūsų šeimos. Užsukę svečiai, kuriuos pavaišinau taip pat labai gyrė, vis kartojo, kad prie kavos puodelio jos la...

Skaityti daugiau

16.01.2022 laikas 20:01 Ramunėlės padės, kai sukandžiojo uodai

Kai įsikėlėme į naują butą, buvome nepaprastai laimingi. Pagaliau turime nuosavą būstą! Dabar viskas bus kitaip. Nors butas miesto pakraštyje, bet gamta netoliese - puiki, pro langą matosi vandens telkinys.

...

Skaityti daugiau

16.01.2022 laikas 19:35 Skanus vaistas nuo cukrinio diabeto
Kai anytai buvo nustatytas cukrinis diabetas, pradėjome ieškoti nekenkiančių gydymo metodų - juk “nesėdėsi” visą laiką ant vaistų!

Skaityti daugiau

16.01.2022 laikas 18:38 NSO laivynas praskrido žemai virš greitkelio Ilinojaus valstijoje
Vaizdo įrašas (žiūrėti toliau) buvo įrašytas 2021 m. lapkričio 26 d. apie 18 val. vakaro, tačiau tik neseniai pasirodė internete. Pasak liudininko, objektai judėjo visiškai tyliai ir, keisdami formą, judėjo Mičigano ežero link....

Skaityti daugiau

16.01.2022 laikas 17:52 Paslaptingas Dievų miestas Teotihuakanas
Teotihuakaną statė nežinoma išsivysčiusi civilizacija – taip teigia viena iš paskutinių nusistovėjusių versijų apie paslaptingą senovinį miestą Šiaurės Amerikoje.

Skaityti daugiau

16.01.2022 laikas 15:39 Nežinomų dievų pagalba
Stebint naujausius mokslinius atradimus išnykusių civilizacijų tyrinėjimų srityje, tampa akivaizdu, kad klasikinė teorija apie žmonijos vystymąsi neišlaiko jokios kritikos. Seniai žlugo versija, kad dabartinė civilizacija yra visų ankstesnių, egzistavusių prieš ją, karūna....

Skaityti daugiau